[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Połaczenie z internetem jest, ale nie wyświetlają się strony
05-07-2015, 23:34
Połaczenie z internetem jest, ale nie wyświetlają się strony
Szopen dziękuję bardzo za poradę o skrypcie!

Przetestuję go jeszcze dokładnie, niestety nie mogę odrazu zacząć, gdyż obecnie i tak mam łącze podtrzymywane ... pobieraniem obrazu Win 8 :-)
(dla znajomej osoby, która ma laptop zakupiony wraz z Win 8, ale z powodu uszkodzenia dysku i braku przygotowanych płyt recovery, konieczne stało się zainstalowanie go z pobranego obrazu),
a to jeszcze trochę potrwa, choć akurat w tej sytuacji bardzo mi to odpowiada, gdyż dzięki temu modem ciągle ma podtrzymywaną pracę i w efekcie połączenie cały czas działa bardzo ładnie :-)

Dopiero teraz doczytałem dokładniej, że Izapol faktycznie napotkała na ten problem na modelu E173 (dokładniej s-2), więc to mgłoby coś być związane z modelami E173.
Choć Pawelek87 napotkał ten problem na E180, a to mogłoby faktycznie wskazywać na modemy niższych kategorii, lub na jakieś pewne modele Huawei.

Dodam jeszcze, że u znajomej osoby, która mieszka 100m dalej (w tej samej lokalizacji pod względem pobliskich stacji), gdzie Aero działa na również starszym modelu niskiej kategorii (jest to modem opisany jako Vodafone K3520, a więc będący tożsamy z Huawei E169), problem ten nie występuje, co mogłoby potwierdzać podejrzenie, że dotyczy on tylko niektórych modeli modemów.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Połaczenie z internetem jest, ale nie wyświetlają się strony - tomaszmister - 05-07-2015 23:34