[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Curve 10£ zwrotu przy wydanych 100£ na Amazon
23-12-2020, 23:37
Curve 10£ zwrotu przy wydanych 100£ na Amazon
@Ekonomista
Mogę podziękować za przypomnienie - skorzystałem z płatności Curve przy doładowaniu konta na AMZ DE.
Oczywiście gdybym miał sobie podnosić ciśnienie w razie braku naliczenia promocyjnych punktów (tzw. Curve Cash tu w wysokości 1000CC, gdzie 1CC przelicza się na 0,01GBP), to bym to odpuścił (Curve wręcz słynie z niedotrzymywania warunków własnych promocji, a w regulaminach zawsze umieszcza punkt umożliwiający im w dowolnym momencie zrezygnowanie z naliczenia).
Tym razem też nie było za wesoło - oczywiście nic się nie naliczyło w regulaminowym terminie, a na złożoną reklamację brak reakcji (zwykle po prostu odpowiadali odmownie w kwestiach związanych z ich szemranymi promocjami), dopiero gdy nasmarowałem negatywną recenzję w Sklepie Google Play to znalazły się moce przerobowe na rozpatrzenie reklamacji (jakoś nie wierzę w zupełny przypadek - najpierw otrzymałem tzw. odpowiedź developera, a dopiero później odpowiedź na reklamację).

Jakkolwiek finał pozytywny - punkty naliczone (i już sobie je wypłaciłem - akurat minimalna kwota wymiany to 10GBP o ile się coś nie zmieniło w tej kwestii).

Aby oddać sprawiedliwość, fizyczna karta Curve przydała mi się parę razy na wyjazdach zagranicznych, gdy akurat z Revolutem miałem problemy (czyli ponad rok temu, bo od samego początku Covid'a kiszę się w domu).

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Curve 10£ zwrotu przy wydanych 100£ na Amazon - szopen - 23-12-2020 23:37