![]() Szybkie szukanie |
Netac N600S ostrzeżenie przed zakupem…
|
21-02-2020, 14:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2020 15:47 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Netac N600S ostrzeżenie przed zakupem…
Podsumowanie jest prawie optymistyczne - kasa wróciła, kupon Ali przepadł (a może to był kupon sklepu?), nie chce mi się z nimi dalej użerać, bo nie warto.
Liczyłem się, że w tej cenie to nie będzie demon wydajności (miał służyć jako tymczasowy nośnik na druga kopię sporej ilości danych), ale nie z tym, że dostanę wraka w stanie DoA… Biorąc pod uwagę ilość straconego czasu mogłem wydać te pieniądze na coś innego i w innym miejscu. I tak ostatecznie zrobiłem, bo z powodu wirusa "Wuhan" (COVID-19) zrezygnowałem z wszystkich planowanych zakupów w ChRL do czasu stabilizacji sytuacji (ostatni zakup jeszcze sprzed epidemii do tej pory do mnie nie dotarł - paczka utknęła na miesiąc w sortowni w ChRL, wprawdzie świeży tracking wskazuje, że paczka jest już w PL to nadal na nią czekam), choć musiałem zmienić plany zastosowania rożnych ssd (tzn. nieco nimi "pożonglować", bo ze względu na komfort pracy nie umiem już wrócić do hdd…). A tymczasem na stabilizację sytuacji być może przyjdzie poczekać dość długo https://pl.wikipedia.org/wiki/COVID-19 szczególnie mapkę polecam… Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Netac N600S ostrzeżenie przed zakupem… - szopen - 19-02-2020, 03:38
Netac N600S ostrzeżenie przed zakupem… - Ekonomista - 21-02-2020, 09:14
Netac N600S ostrzeżenie przed zakupem… - szopen - 21-02-2020 14:32
|