[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Propozycje przebudowy działów - wrzesień 2019
08-09-2019, 12:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2019 16:43 przez szopen.)
Propozycje przebudowy działów - wrzesień 2019
mod: temat wydzielony z wątku
http://forum.jdtech.pl/Watek-darmowe-3gb...dplaconych
sam tam wywołałem ten OFFTOPIC…

Z takimi krótkoterminowymi promocjami trzeba zrobić jakiś porządek - proponuję dział
"Ciekawe promocje i oferty" (i tam za parę dni przeniosę wszystkie podobne wątki, jeśli mi to z głowy nie wyleci), ale za wyjątkiem wszelkich długoterminowych ofert, które powinny się na 100% znaleźć w "Oferty operatorów".

Jeśli ktoś ma inne propozycje, to proszę o wpisy (bo nie jestem przekonany do tego podziału - może dział "promocje" pozostawić na wszelkie promocje pozataryfowe, a wszystko związane bezpośrednio z taryfami telekomunikacyjnymi, w tym promocje, należałoby jednak wrzucić w "Oferty operatorów"?

Tematyka Aero2 już od dawna jest martwa (użytkowników Aero2 wśród zaglądających na forum można policzyć chyba już na palcach 1 ręki), więc nadszedł czas na dostosowanie forum do współczesnej rzeczywistości, a tym samym dział "alternatywy dla aero2" stracił na znaczeniu (jeszcze nie mówię, że jest do likwidacji, ale struktura działów jest do ponownego przemyślenia).

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Propozycje przebudowy działów - wrzesień 2019 - szopen - 08-09-2019 12:37