![]() Szybkie szukanie |
Propozycje przebudowy działów - wrzesień 2019
|
08-09-2019, 12:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2019 16:43 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Propozycje przebudowy działów - wrzesień 2019
mod: temat wydzielony z wątku
http://forum.jdtech.pl/Watek-darmowe-3gb...dplaconych sam tam wywołałem ten OFFTOPIC… Z takimi krótkoterminowymi promocjami trzeba zrobić jakiś porządek - proponuję dział "Ciekawe promocje i oferty" (i tam za parę dni przeniosę wszystkie podobne wątki, jeśli mi to z głowy nie wyleci), ale za wyjątkiem wszelkich długoterminowych ofert, które powinny się na 100% znaleźć w "Oferty operatorów". Jeśli ktoś ma inne propozycje, to proszę o wpisy (bo nie jestem przekonany do tego podziału - może dział "promocje" pozostawić na wszelkie promocje pozataryfowe, a wszystko związane bezpośrednio z taryfami telekomunikacyjnymi, w tym promocje, należałoby jednak wrzucić w "Oferty operatorów"? Tematyka Aero2 już od dawna jest martwa (użytkowników Aero2 wśród zaglądających na forum można policzyć chyba już na palcach 1 ręki), więc nadszedł czas na dostosowanie forum do współczesnej rzeczywistości, a tym samym dział "alternatywy dla aero2" stracił na znaczeniu (jeszcze nie mówię, że jest do likwidacji, ale struktura działów jest do ponownego przemyślenia). Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|