![]() Szybkie szukanie |
ZTE MF60/aero2/słaby przesył
|
12-02-2014, 15:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2014 16:40 przez Toronto.)
|
|||
|
|||
ZTE MF60/aero2/słaby przesył
O tym samym myślałem wcześniej, aby podłączyć tego E173u-2, który mi hulał w zeszłym roku. Tyle, że on był pożyczony od kolegi, który go sprzedał. Na chwilę obecną nie posiadam innego urządzenia.
Mam telefon w sieci T-mobile co prawda bez dostępu do netu, ale to chyba nie ma znaczenia /MF60 też jest z tej sieci/, ale boję się ponownej konfiguracji ! Jak się ma sześćdziesiątkę na karku, to te klocki raczej nie dla mnie.../konfiguracja tego urządzenia z aero zajęła mi pół dnia/ Ale chyba spróbuję, ciekawość duża!! Włożyłem do MF60 kartę SIM z telefonu, a tu pojawiło się na wyświetlaczu blokada PIN.. Jestem już po sprawdzeniu: -włożyłem do MF60 kartę z tel. /T-Mobile/ -uruchomiłem chyba interfejs zarządzania, wpisałem PIN -w WAN zmieniłem na ustawienie automatyczne Urządzenie na wyświetlaczu podało: -zasięg w zakresie 3 kresek /znikła literka R/ -poinformowało "Połączone" -literka A /automatycznie/ Uruchomiłem wyszukiwarkę, która: -błyskawicznie otwarła mi stronę startową Onet.pl /ale kółko długo się kręciło/ -dla sprawdzianu otwarłem kilka stron - efekt ten sam /strony zamknąłem/ -chciałem otworzyć stronę Waszego forum - nie dało rady, przekroczony limit czasowy -chciałem otworzyć pocztę - sytuacja jak wyżej -z wielkim bólem, po prawie minucie otworzyło Facebooka. Założyłem do MF60 ponownie kartę aero2. Żądało ode mnie PIN. Ponownie uruchomiłem ten interfejs. Ale nie mogłem tam nic zmienić!!! Wyłączyłem więc FM60 i po chwili uruchomiłem ponownie. Na wyświetlaczu pojawił PL -PLUS i wszystko to, co opisałem w postach wyżej. Spróbowałem połączyć się netem i.... -błyskawicznie otwarło stronę startową /z kręcącym się kółeczkiem/ -takich stron otwarłem kilka, po czym je zamknąłem -otworzyć innych stron z mojej zakładki już się nie dało z uwagi na limit czasowy. Przepraszam, że się tak rozpisuję, ale chcę dokładnie naświetlić temat. Co dalej i jakie ew. wnioski? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|