Szybkie szukanie |
Wybór telefonu z niżej wymienionych
|
03-04-2013, 14:00
|
|||
|
|||
Cześć ! Sposrod Xperi J, HTC Desire X, LG L7, Galaxy S III mini który byś wybrał telefon? Fajnie jakbyś napisał ewentualne za i przeciw.
Ewentualnie na końcu można wspomnieć o jakimś innym fonie, w podobnej cenie. Troszkę jest tutaj rozrzut w wyborze, bo Xperia J Pani w Tmobile wyceniła na 299 zł przy abonamencie 44,90. HTC DESIRE X 299zł, LG L7 350zł, Galaxy S III mini 669 zł. Ale póki co skupmy się bliżej 300 zł niż 600 zł bo to telefon ma być dla ojca. Nigdy nie miał smartfona z androidem. Pani z boku, jak prosiłem z sekcją utrzymania klienta, konsekwentnie się broniła, próbując sama coś ze mną ugrać. Najpierw dawała chyba abonament 54,90 potem zeszłą na 49,90 a potem łaskawie zeszła na 44,90zł Jak jej mówiłem, że dalej chce z sekcją, to mówiła coś w stylu "a po co" i że ona też mi może coś dać. Na końcu jak dalej się targowałem, łaskawie powiedziała, że jakbym się teraz zdecydował to coś mi jeszcze dorzuci. Umówiony jestem na rozmowę na jutro. |
|||
03-04-2013, 14:18
|
|||
|
|||
Jeśli telefon dla ojca, to liczy się tylko rozmiar ekranu
|
|||
03-04-2013, 14:40
|
|||
|
|||
Oj tam najpierw pomyśl, który telefon dla Ciebie, potem ja stwierdzę co ojcu się przyda a co nie
póki co przymierzamy się do htc desire X. Co do ekranu ojciec nie chce poniżej 4'. Zerknę jeszcze LG L7 bo nie pamiętam co to za fon. |
|||
03-04-2013, 15:27
|
|||
|
|||
Ja matce sprawiłem telefon z androidem (miałem do abonamentu, niskiego a sam mam o wiele lepszy) to narzekała tylko na rozmiar ekranu.
Jeśli to pierwszy telefon to liczy się bateria i rozmiar ekranu. Nic więcej. |
|||
17-04-2013, 23:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-04-2013 09:28 przez spag.)
|
|||
|
|||
Polecam zdecydowanie tylko i wyłącznie HTC DEsire X Posiadam ten telefon i jestem z niego bardzo ale to bardzo zadowolony.
|
|||
18-04-2013, 11:34
|
|||
|
|||
Zamówiłem ojcu jednak HTC DESIRE X, przed nim wiele nauki by to w miarę ogarnąć, ale daje radę
Nie mam obycia w smartfonach, bo sam nie posiadam żadnego, tylko tyle co z neta wyczytam, ale jak miałem ten telefonik w rękach, to nawet mi spasował. Na dłuższą metę nie wypowiem się. Jedynie czego mi brakuje to aktualizacji do JB, inni operatorzy udostępnili, a ze strony Tmobile cisza, operator odsyła do producenta, i na odwrót. Brakuje mi również po rozwinięciu powiadomień, szybkiego myku, przy wyciszyć telefon, zmienić jasność, włączyć gps, wifi, takie podstawowe pierdoły, które chyba są normą. A w desire X po rozwinięciu tabelki z powiadomieniami trzeba wejść w ustawienia no i dopiero tam. Na razie tyle po chwilowym obyciu. Na dniach będę w posiadaniu gorszego telefonu jak Xperia E (który miałem w zamiarze odsprzedać) także będę mógł trochę porównać. |
|||
18-04-2013, 13:33
|
|||
|
|||
Zawsze można sobie zrobić aktualizację we własnym zakresie.
|
|||
18-04-2013, 13:55
|
|||
|
|||
Odp: Wybór telefonu z niżej wymienionych
Możesz sobie widgety zainstalować co chcesz wyłączać jednym kliknięciem
Wysyłane z mojego GT-I9305 za pomocą Tapatalk 2 |
|||
18-04-2013, 16:03
|
|||
|
|||
Pobrałem notification toggle także, problem rozwiązany. Z aktualizacją na razie nie chce mi się bawić, tym bardziej, że ojcu do szczęścia nie jest potrzebna. Jak mnie najdą chęci to wgłębię się w temat i zrobię.
Na razie muszę rozwiązać problem z kontaktami, na karcie sim było 250, więc przeniosłem, ale ojciec miał dużo więcej na pamięci telefonu. Była opcja na początku przy przegrać przez bt ale wyskoczył błąd. Poza tym przegrałem te z sim na pamięć telefonu, no i z początku się dublowały bo było widać sim + pamieć telefonu, zmieniłem na samą pamięć tel + konto na gmailu, no i tutaj problem się rozwiązał. Niestety jak wchodzi się w połączenia by wybrać czyjś numer, tam znowu są zdublowane. |
|||
06-07-2013, 11:19
|
|||
|
|||
Przez pewien czas miałęm tego Galaxy, o którym piszesz i jak dla kogoś starczego to telefon idealny. Duży ekran, szybki procek.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|