Szybkie szukanie |
rozważanie tablet czy smatfon
|
20-02-2013, 13:51
|
|||
|
|||
Odp: rozważanie tablet czy smatfon
potrafią
pzdr pawelarc wysłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2 |
|||
20-02-2013, 15:45
|
|||
|
|||
Ale chyba będzie to funkcja zanikajaca
Zostanie tylko modemowa (nie mówię tu o VoIP czy Skype) Wysłane z mojego GT-I9305 |
|||
13-03-2013, 12:09
|
|||
|
|||
RE: rozważanie tablet czy smatfon
(11-02-2013 15:34)raven.michal17 napisał(a): Witam, mam dylemat. Zastanawiam się czy sprawić sobie nexus 7 3G czy też lepiej jednak zainwestować w smartfona. Wstrzymaj się jeszcze z decyzją, może coś innego wpadnie Tobie jeszcze do głowy, jakaś trzecia opcja? A tak na poważnie tylko Ty wiesz co Ciebie najbardziej "kręci" i tę opcję bym wybrał. Chyba, że stać Ciebie i na jedno i na drugie, ale po co dwa, jeśli funkcjonalność jak sam zauważyłeś podobna. Na pewno dokonasz dobrego wyboru, tego Tobie życzę. Powodzenia i pozdrawiam. Cześć. |
|||
13-03-2013, 13:16
|
|||
|
|||
P1000 z kartą aero2
galaxy s z kartą plusa w domu router z następną kartą aero2 zajefajnie się dopełnia a i z tablecika można pogadać z jabra easy go... :) pzdr pawelarc wysłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2 |
|||
13-03-2013, 14:06
|
|||
|
|||
Póki co, zakup anulowany. Czekam do końca umowy i może wtedy się pomyśli o nowym telefonie.
Obecnie marzy mi się nowy htc one, albo xperia Z , niestety budżet ograniczony. Umowa mi się kończy w listopadzie, także zobaczę jak ceny będą się kształtować wtedy telefonów i coś wybiorę. |
|||
13-03-2013, 14:16
|
|||
|
|||
Jutro premiera Galaxy S4
Tymczasem filmik, to ten czy nie ten: |
|||
13-03-2013, 14:20
|
|||
|
|||
Mnie trochę zrażają plastikowe obudowy samsunga, ale też nie twierdzę, że nie nabędę sobie samsunga np s III a wtedy się przekonam czy mi to odpowiada czy nie
|
|||
13-03-2013, 16:53
|
|||
|
|||
Ja noszę swojego w gumowej osłonce więc plastik z tyłu mnie nie interesuje, poza tym co to za argument, plastik ma to do siebie że może peknac, chociaż w s3 wygląda na elastyczny i nawet spoko imituje metal wizualnie (wersja titanium) ale pamiętaj że szkielka w iphonach czy lg nexus 4 też pękają a wymiana takiego czegoś jest droższa no i kto to widział chodzic z popękanym iphonem. :D
Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2 |
|||
13-03-2013, 18:48
|
|||
|
|||
Ja używam Note I i II z osłonką w postaci książkowej klapki - oryginalny pokrowiec, który nie chroni krawędzi. Note pierwszy spadł mi wielokrotnie na beton i nic. Dwójki jeszcze nie rzucałem, ale kolega ostatnio nieszczęśliwie rzucił SGS3 i... wymieniał 100% obudowy z przednim panelem. Poszłooooo 600 PLN, bo elektronika i bateria przetrwały.
|
|||
14-03-2013, 10:53
|
|||
|
|||
Obudowę zawsze można sobie zmienić, ostatnio widziałem ciekawe Samsungi Nexus S, nie wiem jakby Wam, ale mnie się podobał.Posiada wszystko, co powinien,a nawet jeszcze więcej.
|
|||
15-03-2013, 13:05
|
|||
|
|||
Ja uważam, że oba.
Mam Nexusa 7 i Nokię E7 (Belle). Ogólnie uzupełniają się. Tabletu używam w podróży, po domu jak mi się nie chce targać laptopa. Nokia wystarcza mi do przeglądania stron w razie w. Ogólnie jaki to by nie był smartfon to i tak wyświetlacz będzie miały do www. Nawet w nexusie 7 ten wyświetlasz szału wielkością nie robi do www. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|