[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
przejściówka usb na ethernet
14-09-2016, 19:54
witajcie
jako laik zadam może śmieszne pytanie ale od początku, pare dni temu zakupiłem router ASUS RT-N18U z obsługa modemów, niestety e3272 tak sobie chodzi. w tej chwili całośc mam podłączone w taki sosób i to ładnie chodzi:
- modem e3272 do huba aktywnego, z niego leci do dovado tiny, a z tiny RJ45 do asusa
w necie znalazłem cos takiego:
http://archiwum.allegro.pl/oferta/adapte...78002.html

czy gdybym wywalił dovado a działający modem poprzez huba podpiął tą przejściówką do asusa do RJ45 to bedzie to działało?

pozdrawiam
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
14-09-2016, 20:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-09-2016 20:45 przez szopen.)
taka przejściówka nie ma prawa działać - ona prawdopodobnie służy do budowy przedłużacza USB z użyciem skrętki
lub ewentualnie jest po prostu DEDYKOWANA to konkretnego modelu routera (raz widziałem podobne dziwactwo w jakimś pojedynczym modelu routera ofertowanym przez BT w UK)

wcześniej dostałeś już informacje, że takie przejściówki nie istnieją - najprostszą działającą "przejściówką" jest router - w twoim przypadku jest to Dovado

[edit] sorry może to był ktoś inny, ale takie pytanie już kiedyś padło, niestety ludzka naiwność nie zna granic

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
14-09-2016, 20:50
dzieki za odpowiedz, wczesniej to nie byłem ja, dlatego zapytałem,
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('4347')