Szybkie szukanie |
Paczkomaty
|
27-07-2013, 13:49
|
|||
|
|||
Paczkomaty
Jak wygląda korzystanie ? Chodzi mi o odbiór czy trzeba się rejestrowac w tym jak kupię na allegro u goscia co oferuje dostawę w ten sposób?
Wysyłane z mojego GT-N7105 za pomocą Tapatalk 2 |
|||
27-07-2013, 15:41
|
|||
|
|||
Paczkomaty
Nic nie trzeba - po otrzymaniu powiadomienia idziesz do paczkomatu i wklepujesz kod otrzymany emailem/SMSem. Rejestrować się trzeba przy wysyłce lub korzystania z jakiś dodatkowych usług.
|
|||
27-07-2013, 19:27
|
|||
|
|||
Paczkomaty
wygodniej jednak się zarejestrować wcześniej - ustalasz wtedy domyślny i zapasowy paczkomat
PS przy okazji ostrzegam - przesyłka paczkomatem wcale nie musi iść 1 dzień - ostatnio miałem przypadek, że prawie tydzień spędziła w paczkomacie nadawczym Statystyki Folding@home |
|||
27-07-2013, 19:35
|
|||
|
|||
Paczkomaty
U mnie często przesyłka idzie 3dni
|
|||
23-08-2013, 15:15
|
|||
|
|||
Paczkomaty
Jak masz blisko paczkomat to można skorzystać ale faktycznie z tym 1 dniem to ostro przereklamowane. Jeżeli nie ma Ciebie w domu aby listonosz zostawił albo kurier to idealne rozwiązanie
|
|||
08-01-2015, 14:28
|
|||
|
|||
Paczkomaty
Witam . A jak zmienić nr tel. na który będą przysyłać powiadomienia?
|
|||
08-01-2015, 16:34
|
|||
|
|||
Paczkomaty
A nie masz możliwości zalogowania się do swojego konta w systemie inpostu i zmiany ustawień?
|
|||
08-01-2015, 16:43
|
|||
|
|||
Paczkomaty
dokładnie tam się to ustawia
https://manager.paczkomaty.pl/account/ w nietypowych okolicznościach generalnie proponuję kontakt z infolinią https://www.paczkomaty.pl/pl/kontakt (choć przyznaję się szczerze - mi osobiście się nie chciało walczyć z systemem i mam 2 konta - jedno z nich faktycznie utworzyłem, a drugie stworzone z automatu mi przypisano dzięki temu, że wysyłający użył innego mojego adresu e-mail choć nawet nie próbowałem się logować z użyciem tego adresu i w paczkomacie zawsze muszę dokonać wyboru konta) Statystyki Folding@home |
|||
08-01-2015, 18:38
|
|||
|
|||
Paczkomaty
Coś mam namieszane jak próbuję założyć konto mam komunikat ,iż konto już istnieje. Jak chcę się zalogować to mi mówi że użytkownik nie istnieje.
dzięki Szanowni za odpowiedzi. |
|||
08-01-2015, 18:40
|
|||
|
|||
Paczkomaty
Załóż kolejne konto
Użyj funkcji Przypomnij hasło. Albo zgłoś się do firmy na ich bok. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »