Szybkie szukanie |
Karta SIM do GSM GPS tracker ST-901
|
15-03-2019, 22:02
|
|||
|
|||
Witam!
Szukam najtańszej oferty karty SIM do trackera st 901.ktos coś może polecić? Nie wiem dokładnie jakie zużycie danych będzie , na pewno będą wysyłane SMS. Znslazlem ofertę virgin na kartę za 3 zl w tym 30 SMS oraz 300Mb neta chyba odnawiane co miesiąc. Jest coś lepszego? |
|||
18-03-2019, 13:15
|
|||
|
|||
Karta SIM do GSM GPS tracker ST-901 | |||
18-03-2019, 14:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2019 14:06 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Ten artykuł wymaga paru aktualizacji (nie ma już freemium), ale potwierdzam, że lejek wciąż działa w VM (choć nie jest już reklamowany jako jeden z plusów VM), a w przypadku trackera zasięg sieci może być istotny (Play niestety nadal ma spore dziury… a tu jest dostępne też T-mobile, jakkolwiek sprzęt musi obsługiwać roaming)
Statystyki Folding@home |
|||
18-03-2019, 14:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2019 15:05 przez malojk.)
|
|||
|
|||
RE: Karta SIM do GSM GPS tracker ST-901
(18-03-2019 14:04)szopen napisał(a): Ten artykuł wymaga paru aktualizacji (nie ma już freemium), ale potwierdzam, że lejek wciąż działa w VM (choć nie jest już reklamowany jako jeden z plusów VM), a w przypadku trackera zasięg sieci może być istotny (Play niestety nadal ma spore dziury… a tu jest dostępne też T-mobile, jakkolwiek sprzęt musi obsługiwać roaming) Ale lejek działa w tej taryfie za 3zl? Nie ma lejka |
|||
18-03-2019, 15:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2019 16:02 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Muszę sprawdzić, bo sprzęt leży w szufladzie, ale używałem nie dalej niż miesiąc temu i lejek był (działający) a zmian regulaminowych nie było chyba przez ten czas.
To jest dość stara karta SIM, ale w aktualnej (chyba) taryfie - zaraz zrobię SS z panelu zarządzania kontem, to sobie porównasz ze swoim. edit: no faktycznie wygląda to dość dziwacznie, muszę chyba poszukać jakiejś innej SIMki by mieć nieco bardziej zwyczajny wygląd stanu konta tia - ten numer mam właśnie w trakcie migracji na nową kartę SIM (w VM) więc przestał działać… jakkolwiek malojk napisał(a):Ale lejek działa w tej taryfie za 3zl? 1. za 3zł obecnie jest pakiet "#MINI 3" (to nie jest taryfa) 2. istnienie lejka w każdej taryfie prepaid potwierdza ten (aktualny) regulamin edit: musiałem wstawić link ze skracacza (niestety to nie 1 raz kiedy linkowane pdfy z VM nie chcą się otwierać, za to zrobiłem ładny link ) https://tinyurl.com/lejek-VM dla nieśmiałych: https://preview.tinyurl.com/lejek-VM swoją drogą to nie jest żadna tajemnica - regulaminy i cenniki są u operatora wśród aktualnych dokumentów: https://virginmobile.pl/regulaminy/regulaminy Statystyki Folding@home |
|||
18-03-2019, 18:20
|
|||
|
|||
Dzwoniłem na infolinię Virgin , w pakiecie za 3 zł nie ma lejka. I niby jest to najtańszy pakiet dostępny na rynku.
Freeemium już nie ma. Jak myślicie te 300 Mb do trackera wystarczy? Czy coś innego? |
|||
18-03-2019, 18:27
|
|||
|
|||
Za czasów freemium używałem pakiet freemium do podobnych zastosowań i 300MB jakoś wystarczało.
W pakiecie za 3 zł nie ma lejka, ale BEZ pakietu lejek jest, pozostaje wtedy tylko kwestia ilości SMSów wysyłanych przez tracker. Statystyki Folding@home |
|||
18-03-2019, 18:37
|
|||
|
|||
(18-03-2019 18:27)szopen napisał(a): Za czasów freemium używałem pakiet freemium do podobnych zastosowań i 300MB jakoś wystarczało. Ale jak nie uruchomienie pakietu to co mam na start? |
|||
18-03-2019, 18:51
|
|||
|
|||
malojk napisał(a):Ale jak nie uruchomienie pakietu to co mam na start?"nic" tzn. siec z lejkiem za free, a rozmowy i SMSy płatne w/g cennika podstawowego (dlatego pakiet za 3zł może mieć jakiś sens gdy jest więcej niż kilkanaście SMS miesięcznie - bez pakietu są chyba po 9gr/szt.?) Statystyki Folding@home |
|||
19-03-2019, 14:51
|
|||
|
|||
Male Mobile Vikings działa - mam w jednym z trakckerów założony. Faktycznie Freemium wykreślę.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|