Szybkie szukanie |
Darmowe allegro smart i empik premium
|
17-03-2020, 22:56
|
|||
|
|||
Dwie wymienione w temacie firmy wprowadziły promocje w czasie koronawirusa
1. Allegro proponuje darmowe allegro smart przez okres 1 miesiąca : Cytat:Od teraz, do 18 kwietnia, każdy użytkownik Allegro będzie mógł korzystać z darmowej dostawy w ramach usługi Allegro Smart, nawet jeżeli do tej pory z niej nie korzystali. Allegro chce w ten sposób wesprzeć osoby, które chcą pozostać w domach i nie chcą z tego powodu ponosić dodatkowych kosztów. Cytat:W związku z obecną sytuacją w kraju i apelami o pozostanie w domach i unikanie dużych skupisk ludności, postanowiliśmy uruchomić darmowe dostawy Allegro Smart! dla wszystkich na miesiąc.https://allegro.pl/smart/za-darmo 2. Empik z kolei proponuje darmowe konto empik premium na 60 dni; Cytat:Aby aktywować swój darmowy kod, wystarczy wejść na stronę: http://www.empik.com/czas-w-domu. Następnie należy wpisać adres e-mail, by aktywować Empik Premium. Na ekranie wyświetli nam się wówczas specjalny kod. Należy go wpisać na stronie empik.com/premium/kupon. Osoby, które boją się, że po 60 dniach będą musiały zapłacić za kolejne miesiące aktywacji, uspokajamy. - Klienci w każdej chwili mogą zrezygnować z usługi. Co więcej, w przypadku zbliżania się do końca bezpłatnego okresu, klient otrzyma maila z informacją o możliwości przedłużenia. Jeśli nie zdecyduje się na to, usługa samoczynnie wygaśnie - poinformowała Nowości Agata Wolny z Biura prasowego Empik.http://www.empik.com/czas-w-domu |
|||
18-03-2020, 00:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2020 02:43 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Ciekawe czy tym użytkownikom, którzy zapłacili wcześniej przedłużą smarta o ten dodatkowy miesiąc.
edit: słowo klucz: "dodatkowy" Statystyki Folding@home |
|||
18-03-2020, 08:16
|
|||
|
|||
ja mam kupiony na rok bardziej sie oplaca niz co miesiąc.
Wysłane z mojego Mi MIX 2 przy użyciu Tapatalka |
|||
18-03-2020, 09:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2020 09:43 przez tps4.)
|
|||
|
|||
Ja dostałem dziś wiadomość, że automatycznie mi włączą ten darmowy miesiąc, bo akurat mam opłaconego smarta do dziś i odłączoną kartę, więc jutro powinien być już nieaktywny - zobaczymy czy włączą automatycznie. Choć z uwagi na to, że kupuję smarta miesięcznie i z przerwami to wolałbym samemu go sobie uruchomić wtedy, gdy będę potrzebował.
Natomiast dla abonamentów rocznych nie sądzę, że przedłużą o ten miesiąc. Wracając jeszcze do empik - warto sobie ten pakiet włączyć, bo to nie tylko darmowa dostawa, ale nawet jak się nic nie kupuje to jest 0 zł za pakiet 11 tysięcy e-booków i audiobooków Empik Go. |
|||
18-03-2020, 17:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2020 17:32 przez szopen.)
|
|||
|
|||
tps4 napisał(a):Natomiast dla abonamentów rocznych nie sądzę, że przedłużą o ten miesiąc.To by była segregacja klientów na lepszych i gorszych, pisałem, że słowem kluczowym jest "dodatkowy" i się sprawdziło (mam opłaconą wersję roczną i się przedłużyła właśnie o miesiąc). Fajnie, że uściśliłeś kwestię empiku, bo darmowa dostawa to mi psu na budę, ale może zobaczę co jest warty ten empik go: https://play.google.com/store/apps/detai...ik.empikgo https://itunes.apple.com/pl/app/empikgo/id1291830373 Regulamin promocji empik premium (regulaminu empik premium nie da się wyświetlić w momencie płacenia kuponem, więc zaryzykowałem w ciemno mając konto bez podpiętej karty płatniczej) https://slimak.empik.com/regulaminy/regu...0316_3.pdf Statystyki Folding@home |
|||
26-03-2020, 08:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-03-2020 08:52 przez Ekonomista.)
|
|||
|
|||
Tak przy okazji powiem, że allegro smart to zawsze jak odłączam kartę i kończy się abonament roczny albo miesięczny to zalewają mnie co prawda powiadomieniami o końcu abonamentu już wcześniej i później, ale zawsze jeszcze 2 tygodnie jest za darmo. Dopiero jakoś po tygodniu od terminu końca przychodzi e-mail o tym ,że za tydzień jakoś wyłączą i rzeczywiście tak wyłączają. Wcześniej (po paru dniach po terminie) dostaję nawet SMS'a, że wyłączyli, ale jest działający.
|
|||
26-03-2020, 16:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-03-2020 16:55 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Hmm być może, jeszcze nigdy Smart mi się nie skończył, ale mam też wyłączone wszelkie zgody marketingowe (i nie mam podłączonej karty).
Sam tak robię z Prime na AMZ (bo w sumie dla mieszkających w PL te korzyści, które daje są praktycznie zerowe - więc lecę tylko na okresach próbnych). Statystyki Folding@home |
|||
28-03-2020, 00:50
|
|||
|
|||
Ekonomista napisał(a):Tak przy okazji powiem, że allegro smart to zawsze jak odłączam kartę i kończy się abonament roczny albo miesięczny to zalewają mnie co prawda powiadomieniami o końcu abonamentu już wcześniej i później, ale zawsze jeszcze 2 tygodnie jest za darmo.Ciekawe, bo mam podobnie i zawsze też odłączam kartę ale te przypomnienia przysyłają jak jeszcze mam smart opłacony i jest 2 tygodnie do końca, po czym w dniu końca okresu miesięcznego wyłączają smarta. |
|||
17-04-2020, 09:34
|
|||
|
|||
Przedłużyli darmowego smarta o kolejny miesiąc.
|
|||
17-04-2020, 18:27
|
|||
|
|||
O jeszcze jeden?
Statystyki Folding@home |
|||
18-04-2020, 10:03
|
|||
|
|||
Tak. Jeszcze jeden dla tych co mieli wcześniej darmowy (czyli drugi) oraz jest dla wszystkich nadal oferta bezpłatnego na miesiąc jeśli nie uruchamiał.
|
|||
1 użytkownik podziękował użytkownikowi tps4 za tę wiadomość: szopen (2020-04-18) |
18-04-2020, 10:13
|
|||
|
|||
RE: Darmowe allegro smart i empik premium | |||
18-05-2020, 12:36
|
|||
|
|||
Dobra wiadomość - jest kolejny już trzeci miesiąc gratisowy allegro smart.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|