![]() Szybkie szukanie |
Chyba konieczny jest nabór moderatorów i drobne modyfikacje forum
|
21-11-2012, 16:09
|
|||
|
|||
Chyba konieczny jest nabór moderatorów i drobne modyfikacje forum
(21-11-2012 10:27)mistrz1 napisał(a): Do admina, moda, prośba o przypilnowanie, aby tytuły wątków były sensowne. 1) w miarę możliwości pilnujemy, ale niejasne tytuły wątków to domena nowych użytkowników, a użytkowników już ponad 3000 i ciągle ich przybywa takich naprawdę aktywnych userów jest koło setki, więc 2) proponuję nowy nabór moderatorów - jak dotąd jest nas tylko 2 - Jakub i ja dodatkowo od grudnia do mniej więcej połowy lutego prawdopodobnie nie będzie mnie w Polsce a dodam, że przez ostatnie tygodnie miałem czas tylko na szychtę moderatorską, bo na napisanie czegokolwiek czy przygotowanie choćby prostego materiału do opublikowania brakło mi już czasu ostatnio było to wprawdzie związane z atakiem botów, ale nawet normalna zmiotka i szufelka są potrzebne do systematycznego sprzątania po świeżych użytkownikach 3) dawno już proponowałem podział działu Modemy na kilka poddziałów no i chyba nadszedł już ten moment, że warto by to zrobić (mimo błędu w engine forum - nieprawidłowo oznaczającego przeczytane posty/działy) kiedyś próbowałem usystematyzować ten dział modyfikując właśnie tytuły już rozwiniętych wątków, ale mam za małe moce przerobowe... wstępnie sugerowałem podział w/g producentów, ale po ostatniej analizie sugeruję poddziały (ustawione wstępnie najlepiej w kolejności od największej liczby wątków, nie wiem czy akurat będzie taka jak teraz proponuję, może przy okazji wyjdzie na jaw, że przeoczyłem jakiegoś istotnego producenta, ale 2 pierwsze pozycje są z pewnością już w kolejności): - Huawei (usb) - ZTE (usb) - Option (usb) - Nokia (usb) - pozostali producenci (usb) - minipci-e (wszyscy producenci) - expresscard/pccard/pcmcia/pcie (wszyscy producenci) Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|