![]() Szybkie szukanie |
Telefonia stacjonarna z Vectry przez "terminal". Z czym to się je.
|
03-05-2021, 09:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2021 09:54 przez Ekonomista.)
|
|||
|
|||
Telefonia stacjonarna z Vectry przez "terminal". Z czym to się je.
Sorry, ale zielony jestem, a ciekaw jak to wygląda technicznie.
Może ktoś wytłumaczy, czy to jakoś po Voip idzie tym koncentrykiem i potem światłowodem? Od strony ekonomicznej to wygląda następująco: 15 zł/m-c za nolimit rozmów z komórkami w PL, stacjonarnymi w EU oraz U.S.A. i Kanadzie. Cyrograf na 2 lata. Telefon na szczęście we własnym zakresie. Jeszcze goodie daje 150 zł cashbacku i wychodzi około 9 zł/m-c w przeliczeniu na cały okres umowy. https://www.vectra.pl/oferta/2008/ Wybrałem coś co podoba mi się wizualnie, parametrowo i wylicytowałem za ~10 zł, a mianowicie https://www.brondi.it/lemure.html Problem w tym, że nie znalazłem nigdzie informacji o tym czy ma to wymagane przez operatora wybieranie tonowe (a to jakiś włoski sprzęt, a nie wiem co tam mają za standard i czy kompatybilny), jedynie po zdjęciu widać, że ma RJ-11, co chyba w ostatnich dekadach już jest normą bezdyskusyjną (jeszcze pamiętam czasy dużych wtyków). Sam sprzedawca nie odpisuje na temat tego wybierania tonowego, a widać na zdjęciu aukcji, że jakaś książeczka od sprzętu jest w zestawie, więc powinien wiedzieć. Teraz długi weekend to pewnie jutro się dowiem. Okaże się w praktyce w czwartek jak wszystko dostanę (zarówno dostęp do usługi w dziurze operatorskiej ;p w routerze, jak zarówno przesyłkę z aparatem). |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Telefonia stacjonarna z Vectry przez "terminal". Z czym to się je. - Ekonomista - 03-05-2021 09:23
Telefonia stacjonarna z Vectry przez "terminal". Z czym to się je. - szopen - 04-05-2021, 23:03
Telefonia stacjonarna z Vectry przez "terminal". Z czym to się je. - Ekonomista - 05-05-2021, 09:58
Telefonia stacjonarna z Vectry przez "terminal". Z czym to się je. - szopen - 05-05-2021, 16:49
Telefonia stacjonarna z Vectry przez "terminal". Z czym to się je. - Ekonomista - 07-05-2021, 06:33
Telefonia stacjonarna z Vectry przez "terminal". Z czym to się je. - szopen - 07-05-2021, 16:34
|