![]() Szybkie szukanie |
Play ma zwrócić klientom ofert prepaidowych niewykorzystane środki
|
28-09-2020, 15:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-09-2020 15:43 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Play ma zwrócić klientom ofert prepaidowych niewykorzystane środki
tps4 napisał(a):Czy jeśli ktoś miał konto tam wiele miesięcy i uzbierał znaczniejsza kwotę to też całość będzie wypłacona , czy np. do wysokości największego doładowania czyli 150 zł?Zwrotowi mają podlegać tylko środki realnie wpłacone i niewykorzystane, nie słyszałem o żadnym innym limicie, przykład który zacytowałeś idealnie prezentuje sytuację wykorzystania wyłącznie środków bonusowych (wtedy zwrotowi podlega całość kwoty doładowań). Czyli jeśli masz np. na myśli DIL z pierwszej edycji, to nie przypominam sobie (z czasów tamtej promocji) promocji doładowań dodających dodatkowe środki na konto główne, więc jeśli takich nie było, to kwestia dotyczy całego salda konta głównego (jakkolwiek ja pamiętam, że w Playu były promocje dodające dodatkowe środki przy doładowaniu, coś takiego bywało w/g mojej pamięci przynajmniej raz w ciągu ostatnich 2 lat, ale nie pamiętam czy dotyczyło to też np. RBM), natomiast sam korzystałem z drugiej edycji (w RBM, bo karty z pierwotnym DIL z Playa nie utrzymywałem przez cały czas) i jakoś nie potrafię sobie wyobrazić sytuacji, w której zostałyby jakieś sensowne środki przy ciągłym wykorzystywaniu ich salda od czasu likwidacji DIL (np. w ofercie dostępnej w RBM SM PL), no chyba, że chodzi o środki utrzymane np. przy użyciu taryf RWK czy odNowa. Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|