[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Długi kabel a 12V - czy to możliwe
10-07-2019, 09:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-07-2019 13:39 przez szopen.)
RE: Długi kabel a 12V - czy to możliwe
(10-07-2019 00:33)maciejka napisał(a):  
(09-07-2019 12:44)Ekonomista napisał(a):  Proszę Cię! Prawo Ohma było w szkole podstawowej (jak dobrze pamiętam, bo kończyłem ją kilka dekad temu i była jeszcze ośmioklasowa, tak jak defacto znowu teraz).

Co sugerujesz wrócić do podstawówki? Po co mi też szukanie wzorów jak jest internet są w necie kalkulatory na jedno zadanie, które muszę sobie coś tam zrobić wystarczy mi to.
Zapewne ty uczyłeś się w szkole i do tej pory wszystko pamiętasz pewnie jesteś alfą i omegą. Stary wyluzuj po to są te fora aby rozwiązywać problemy, a jak uważasz, ze wszystko już rozwiązano to po co jest to forum? Zamknąć je.
Ja peir..le na tych forach to same trolle teraz.

Niczego nie sugeruję. Dokładnie napisałem (tylko w trochę zawoalowany sposób), że to są podstawy, bez których "świata nie zrozumiesz" i dalej już będziesz się tylko potykał i internet nic Ci nie da. Domyślam się, że należysz już takiego pokolenia, które niczego nie rozumie i nic nie potrafi z siebie wykrzesać, ale ma internet. To jest śmieszne i smutne zarazem.
A nie jestem trollem tylko osobą, która próbuje Ci coś wyjaśnić. Jednocześnie jestem moderatorem, któremu zależy, żeby forum trzymało poziom, a odpowiadanie na pytania, które wskazują na brak elementarnej wiedzy to tylko krążenie w kółko i zaśmiecanie forum kosztem czasu tych, którzy odpowiadają.

OFFTOPIC: ...A prawo Ohma jest bardzo proste i przekształcając ten wzór na dwa inne sposoby można łatwo zrozumieć zależności we wszelkich obwodach elektrycznych i tak się składa, że pamiętam to i większość wiedzy z podstawówki i szkoły średniej, mimo, że nie jestem Alfą i Omegą tylko zwyczajnie miałem szacunek do wiedzy i słuchałem co mówi nauczyciel, choć nie koniecznie musiał być dobry i "godzien szacunku".
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Długi kabel a 12V - czy to możliwe - Ekonomista - 10-07-2019 09:57