[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"System check failed" po aktualizacji OTA
12-03-2019, 22:37
RE: "System check failed" po aktualizacji OTA
Wygląda na to, że mój opieprz posłany do polskiego TP-Link prawie 2 miechy temu (że popsuli ludziom telefony) w końcu przyniósł jakiś efekt, tzn. domyślam się, że to moja wina (albo zasługa), bo kontakt z supportem się zerwał i od tamtego czasu nie było od nich żadnego odzewu. Big Grin Tak czy inaczej dziś na tym fonie co był wgrany andek 6.0 sprawdziłem czy są aktualizacje i widać w nim takie coś:

Ten fon leżał sobie nieużywany przez ten czas. Czyli jednak coś poprawili bo ja nic nie rusałem a aktualizacja w końcu widzi update do 7.0 a nie bezpośrednio do tej najnowszej psujki która rozwala integrację danych. Nie wiem jak wygląda jeszcze sprawa z kolejnymi aktualizacjami po tym update do 7.0 ale chyba raczej nie będę sprawdzał. Może gdyby support TP-Link był bardziej rozmowy, to by mi się chciało, a tak to raczej dam update do tego 7.0 jak będę miał chwilę czasu, wywalę appkę OTA (lokalnie bez root) i koniec z kolejnymi aktualizacjami. Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: "System check failed" po aktualizacji OTA - morfik - 12-03-2019 22:37

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('5454')