![]() Szybkie szukanie |
30 GB Internetu za korzystanie z aplikacji Play24
|
13-02-2019, 14:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-02-2019 00:49 przez szopen.)
|
|||
|
|||
30 GB Internetu za korzystanie z aplikacji Play24
whiteindian napisał(a):Ja podglądałem stan na Play24 poprzez WWWprzez www ten pakiet jest niedostępny - wyświetli się tam dopiero po włączeniu inną metodą musisz się zalogować do współczesnej wersji aplikacji, poziom taniej infolinii jest jak widać niski, bo nie znają aktualnych promocji… whiteindian napisał(a):Sądziłem, że jeśli ani razu nie włączałem żadnego pakietu po przejściu na RBM, to też może być powód braku wyświetlenia odpowiedniej zakładki.tu jest jeszcze jedna kwestia - po migracji do RBMsmPL chyba warto doładować konto kwotą 5zł (po migracji jeśli mnie pamięć nie myli jest dość krótka ważność konta, mogę się tu mylić, ale lepiej sprawdź) (13-02-2019 14:04)morfik napisał(a): Mi się skończy na dniach pakiet w RBM SiemaPL i będę przy okazji wiedział, czy można korzystać bez włączonego pakietu. Schodzi przed innymi pakietami, (również przed pakietem za rozmowę z botem i jakimś innym pakietem promocyjnym - to akurat trenowałem w odNowie), a regulamin nie wymaga ich obecności, jedyna kombinacja kiedy co schodzi pierwsze dotyczy roamingu zagranicznego. W RBMsmPL "przejadłem" już pierwsze 10GB, więc teraz lecę z normalnego pakietu płatnego (przełączenie nie było bezproblemowe - musiałem zakończyć połączenie i nawiązać je na nowo, bo zafreezowało transfer), a tym samym nie sprawdzę czy poleci bez pakietu (płatny i tak miałem włączony przed promocyjnym, gdybym wiedział, że będzie ta promocja, włączyłbym wcześniej mniejszy pakiet - szacowałem, że na luty potrzebuję 30GB-35GB więc włączyłem 50GB… i właśnie wygląda na to, że dobrze szacowałem - reszta "pójdzie w piach", chyba że pakiety jednorazowe i cykliczne się łączą, ale za krótko używam RBMsmPL by to wiedzieć z praktyki, w każdym razie pakiet z tej promocji ma oddzielne subkonto). Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|