![]() Szybkie szukanie |
Co zamiast Freemium?
|
12-02-2019, 11:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-02-2019 12:02 przez Ekonomista.)
|
|||
|
|||
Co zamiast Freemium?
Nie, bo jak już inni pisali w tym i innych wątkach, sieć FM, która jest de facto brandem Play, pozwala na taki "myk" ze względu na braki w starterach, a poza tym nie następuje przeniesienie MNP, czyli różnych zewnętrznych sieci pomiędzy Play, a FM, więc jest flaga MNP.
W Twoim interesie jest tylko wiedza, że to DZIAŁA, co sam sprawdziłem i inni (m.in. na tym i innych forach to potwierdzili). Co więcej: Byłem z tym nrem już wcześniej w Play (dostając również bonus za przeniesienie, ale do Play), a potem przeniosłem się do innej sieci i wróciłem nie jako do Play (mam na myśli ogólnie, czyli włączając w to FM (w tym wypadku) i RBM), a mimo to dostałem bonus. Natomiast taki myk, że przeniosłem się potem do PnK i z powrotem do FM i próbowałem uruchomić bonus mi osobiście się nie udał, ale teraz sobie myślę, że mogło to być spowodowane tym, że wielokrotnie próbowałem uruchomić ten bonus w aplikacji Play24 jeszcze będąc pierwotnie w FM, po skończeniu się pierwotnego bonusu, i nie pamiętam czy czasem też nie próbowałem zanim nie przeszedłem "oficjalnie" do FM. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|