![]() Szybkie szukanie |
Drukarka laserowa mono Wi-Fi
|
15-12-2018, 18:06
|
|||
|
|||
Drukarka laserowa mono Wi-Fi
Nie wiem czemu, ale wyszedłem z założenia, że nie istnieją zbytnio tzw. urządzenia wielofunkcyjne laserowe.
Jednak sprawdziłem i są. ![]() Więc już podsumowując wspólne wszystkie wnioski to ma być: 1. Nowa lub praktycznie nowa (zużycie, dostępność sterowników i tanich tonerów zamiennych oraz gwarancja); 2. Mono i bez skanera (rozmiary, cena i wybór (a kopiowanie dokumentów to dla mnie na tyle sporadyczna potrzeba, że "od biedy" poratuję się zdjęciem z telefonu)); 3. HP (bo chyba nikt nie narzekał tu na tę firmę (a moje doświadczenia wynikały raczej z długiego przechowywania w nie najlepszych warunkach drukarki i jej ogólnie mówiąc ceny (za 40 parę zł to nie mógł być dobry model i też leżak magazynowy zapewne)) i wybór=niska cena i dostępność tonerów-zamienników); 4. Laser (koszt wydruku 1 strony, możliwość zapomnienia o drukowaniu w razie potrzeby). W takim razie zostaje ten WHD i czekanie na dobrą cenę. Tylko ile mam sobie zostawić pieniędzy na koncie walutowym/Revolucie (bo zrozumiałem, że za 50 EUR bywały praktycznie nowe?)? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|