![]() Szybkie szukanie |
Drukarka laserowa mono Wi-Fi
|
14-12-2018, 23:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-12-2018 23:39 przez grzech1991.)
|
|||
|
|||
RE: Drukarka laserowa mono Wi-Fi
(14-12-2018 01:18)szopen napisał(a):grzech1991 napisał(a):Zawsze się znajdą obrońcy samsungaja będę obrońca choć fanem nie jestem Kirin to nie jest procek czasem huawei? Jeśli chodzi o samego knoxa, popatrz na oneplusa - oni nie mają problemów z honorowaniem telefonów po root. Co prawda to chyba jedyna firma na rynku, ale dokładna opozycja do samsunga. Cóż, tak serwis do niczego. Ale regenersis ma różne opinie z tego co wiem, np. huawei z niego korzysta i jakiegoś płaczu nie widziałem. A firmy które potrafią bez problemu naprawić urządzenia (hp, apple, corsair) to tylko dowód na to, że samsunga nie warto. Wszystko się kończy po zakupie, później radź se sam. Co do youtube, jest to film zgrany z TVNu. Pokazuje postarzenie produktów, spora jego część jest pokazana o telewizorach, zarzucają głównie najtańsze kondensatory, zamontowane przy radiatorach. W taki sposób aby padły po określonym czasie. Sam czegoś takiego w LG doświadczyłem, na YT są nawet poradniki w stylu jak łatwo naprawić samsunga. Nie pomyliłeś się, canon i hp używają tych samych tonerów - to wiem. To jest konsorcjum z tego co słyszałem albo bardziej dwie firmy, które sobie pomagają. Jeśli chodzi o duży sprzęt, to najwięcej minolty jest teraz np. bizhub. Coś tam się trafia z xeroxa ale to mniejszość. (14-12-2018 16:00)Ekonomista napisał(a): OFFTOP: Znalazłem urządzenie wielofunkcyjne, ponoć laser. Cena moich marzeń, ale wujek google milczy na temat tego modelu, nawet strona producenta. Nie wiem: czy warto to kupić jako skaner? lexmark czarnobiały jest spoko o ile są do tego zamienniki, np. optra. Nowszych bym nie tykał, bo co chwilę aktualizują FW i wywala chipy ![]() (14-12-2018 00:03)Arathefu napisał(a):(13-12-2018 23:20)grzech1991 napisał(a): Jeśli chodzi o ranking popularności to:O jakim rynku mówisz? Bo o ile w rozwiązaniach biznesowych faktycznie HP przoduje, to nie aż tak bardzo, a w przypadku domowych jest zdecydowanie inaczej. Ja tylko pisze o biznesie, o źródłach możemy na PW pogadać. Powiedzmy, że jest mi ta branża bliska. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|