[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rebtel = nolimit minut + nolimit SMS/MMS + 1GB netu za darmo :P
12-10-2018, 14:32
Rebtel = nolimit minut + nolimit SMS/MMS + 1GB netu za darmo :P
A co z numerami, które się do nich przeniesie? Mogą tak z dnia na dzień zlikwidować obsługę numeru i to w dzisiejszych czasach, gdy pełno ludzi ma 2FA na telefon? Big Grin

Ja też póki co przeniosłem sobie tylko testowy numer, tj. jeden z tych co mi na RBM zostały przy testowaniu oferty odnowa, która nie zyskała u mnie większego zainteresowania i chcieli pobrać kasę za tydzień, a że było 0 zł, to pewnie by skasowali numer. To zrobiłem z tego rwk na 2 tygodnie bez doładowania i chciałem zobaczyć co się stanie z tym rebtelem. Big Grin Mam w sumie u siebie 3 virginy, które zaraz na początku roku stracą tego darmowego freemium, no to zamiast kasować numery, to bym je sobie przeniósł, tak by te smartfony jakoś działały przy niezbyt wysokich nakładach finansowych. Big Grin

A poza tym, nawet jakbyś Ekonomista nie napisał o tym ile numerów można do nich przenieść, to ja bym i tak po pomyślnym przeniesieniu numeru odpytał ich o to, a potem i tak bym napisał tutaj na forum. Także to nie jest "wiedza", bo support to każdy umie zapytać. Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Rebtel = nolimit minut + nolimit SMS/MMS + 1GB netu za darmo :P - morfik - 12-10-2018 14:32