![]() Szybkie szukanie |
Awaryjny internet do sprawdzania poczty elektronicznej.
|
06-09-2018, 21:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2018 21:06 przez grzech1991.)
|
|||
|
|||
Awaryjny internet do sprawdzania poczty elektronicznej.
Generalnie itunes to delikatnie mówiąc beznadziejne oprogramowanie, zrobione trochę na siłę. Oczywiście ma tam jakieś zalety, typu dobre zabezpieczenia iphone. Ale wgrywanie od nowa całej biblioteki muzyki, masakra z dzwonkami to jednak słabo wygląda.
Nie wiem czy jestem bardzo wymagającym użytkownikiem, kupiłem oneplus2. Jakieś 1600 zł. Telefon po czasie lagował (było widać dłuższe otwieranie aplikacji), przestał dostawać aktualizacje, co jakiś czas crashe, restarty, o mikrofonach nie wspomne, które powodowały harczenie dźwięku (stratę). Po roku sprzedaż za połowę ceny. Do androida nie wrócę, iOS działa świetnie i jeśli miałbym polecić coś taniego, to kupno starszego modelu od apple. Na dodatek niska strata wartości, w porównaniu do innych flagowców. Oczywiście, taniego jak na apple i powiedzmy starsze flagowce. Podam przykład z początku tego roku, kumpel odpala telefon (oneplus x) i GPS nie działa. Telefon ma czysty soft, nie modyfikowane nic. Mapy nie działają i koniec. Mam jako zapasowy telefon urządzenie typu brak lte, 1GB ramu. Jak go włączam, to mam ochotę wyrzucić za okno ![]() Wiadomo, ktoś nie potrzebuje drogiego telefonu, woli mieć gorszy a jechać na wakacje itd. Spoko, wszystko jak napisałeś wyżej - zależy od potrzeb. Ja po prostu doszedłem do etapu w życiu, gdzie szanuje najbardziej swój czas i nerwy. Jak mam mieć lejek 2mbps w playu (DIL), to wolę sobie wykupić UPC, mam opcję 150mbps za 6,50 zł miesięcznie drożej niż RBM. Wolę mieć szybszy telefon, zamiast mam tracić nerwy albo żałować słabych zdjęć (lubię robić zdjęcia, mam ich dużo, a jednocześnie nie chce mi się nosić czegokolwiek więcej niż telefonu). |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|