![]() Szybkie szukanie |
Samsung Galaxy Young warto robić upgrade?
|
03-08-2018, 06:03
|
|||
|
|||
Samsung Galaxy Young warto robić upgrade?
szopen napisał(a):chyba nic o mnie nie wiesz, ani kim jestem, ani czym się zajmuję, a już w szczególności jakie mam poglądy na temat piractwa, czy kradzieży własności intelektualnej i innych zblizonych nie rozumiem, odpisałeś jakbym pracował w policji a czy może jakiś tajniakiem był ![]() szopen napisał(a):jeśli znajdę SGY (tego w wersji vodafone, ale nie mam siły na porządki) to jest twój do eksperymentów (mocno "styrany", ale chyba nadal sprawny) jeśli tylko pokryjesz koszt wysyłki OK, tematu SGY Twojego nie ma, zresztą od początku o tym wiedziałem ![]() Pytam o MUX ogolnie powszechny, WPPilot ma ogólnie dostępną aplikację, ale nie działa ani na 2.3.6 ani na jednordzeniowym procesorze źródła HD nierealne. szopen napisał(a):druga sprawa jest niestety nieco przykra - na publicznym forum, randomową osobę z internetu pytasz o coś, na co jest odpowiedni paragraf KK… Nie jest paragraf, bo gdybyś był "randomową" to nie miałoby znaczenia że jesteś moderatorem. A gdybyś miał w tym interes, tym bardziej nie powielał byś błędnych wniosków na ten konkretnie temat. Więc nie wiem o jakich źródłąch wiedzy mówisz. Ja tu piszę o Polsce, a nie o normie w cywilizowanym świecie, które to respektuje. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|