![]() Szybkie szukanie |
Samsung Galaxy Young warto robić upgrade?
|
20-07-2018, 06:21
|
|||
|
|||
Samsung Galaxy Young warto robić upgrade?
Korzystam też z apkmirror. Nadal jest jeszcze oryginalny wgrany od nowa Android 2.3.6, i tu na przykład wywala błąd kończenia - a raczej informację - czasami, próbowałem różnych opcji, właśnie Link2SD robi dobrą robotę bo przenosi wszystko pięknie lecz w jakim stopniu ma to znaczenie.
Co do gier to na przykład sytuacja jest z Wilk i Jajka, czy to z oficjalnego sklepu czy innego źródła z roznych distro. Jako opcję podają Wipe, nie wiem czy się bawić bo chyba to wszystko czyści. Z innej beczki jedyny szybki launcher jaki znalazłęm pod SGY to ADW - ale też jego z root nie uruchamiałem tylko jako soft zwykły, bo boję się go potem jak poprawnie odinstalować ale jest szybki od stock. Na pewno to nie kończenie instalacji a także wywalanie Google Services w tle (bez konsekwencji dla działąnia systemu przyznajmy) jest kluczowe abym przechodził za jakiś czas na moda przymierzam się do tego CMX11. Być może oryginalny Google Service nie został od roota wywalony, choć nie sądzę, wgrywałem Google Play services 9.4.52 maxymalnie - w opisach ludzie montowali wersje poprawnie z oznaczeniem (010) od podstaw tak też szukałem. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc...2-release/ Gingerbread przestano wspierać w 2016 r. do 2015 r. są aktualizacje różnych aplikacji nawet, one potrzebują nowszego Google Service. I uwaga - nie rejestruję się na usługi Google z wiadomych względów zapchania telefonu. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|