![]() Szybkie szukanie |
Samsung Galaxy Young warto robić upgrade?
|
20-06-2018, 19:12
|
|||
|
|||
Samsung Galaxy Young warto robić upgrade?
Dzięki za to
![]() Trzymasz się tego Yanosika, myślę że są inne opcje, a nawet gotów byłbym zakupić coś takiego. Widze że moje 2x mniejsze RAM rozwiązuje sprawę na nie i wszelkie zakusy. Być może tylko CMX (optymalizowany pod kątem szybkości) a na drugim miejscu CM10 są coś warte. Lecz chyba to dość karkołomne zadanie. Aktualnie wszystko śmiga po hard reset. Być może, patrząc na kilka artykułów, można spojrzeć na stare flagowce, w opiniach widzę niera bajkowe opisy jakie to one są wytrzymałe np http://www.mgsm.pl/pl/katalog/lg/g2/ Pytanie czy nawet 300PLN to jednak wydatek dla ludzi z sentymentem, jako opcja zapasowa może. Dla mnie tez byłaby drugą opcją, bo starego zwykłego Samsunga posiadam z baterią trzymającą nieraz 2 tygodnie, do DZWONIENIA. Wiesz, cieszę się, bo uświadomiłem sobie na podstawie tego zabytku od siostry, że przez te lata jakoś znacząco nie podniósłby mi się poziom życia dzięki najnowszemu Huawei etc Być może pewien konserwatyzm pomaga czasem w lepszych wyborach w życiu nie wiem. Na pewno idealna czerń ekranu pod gołym niebem, dobra kamerka do rozmów przez skype, już nie mówiąc o rysiku to jednak w kategorii nowych określone pieniadze. Między opcjami budżetowymi a flagowcami chyba nie ma nic pomiędzy, nie jestem fanem kupowania telefonów "za złotówkę". |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|