![]() Szybkie szukanie |
Samsung Galaxy Young warto robić upgrade?
|
17-06-2018, 09:06
|
|||
|
|||
RE: Samsung Galaxy Young warto robić upgrade?
W ogóle to Ci dziękuję za takie długie wpisy, bo ostatnio dostałem zwrot pieniędzy od oszusta, od którego zakupilem Asus Fonepad, sadze ze ten sprzet wtedy bylby dobry na start. Poniewaz mam powazna wade wzroku.
Jw. jest dobrze, zwiekszenie funkcjonalności map/mapy na sd a także kilka udogodnień (np. liczenie kalorii, endomondo). Nie znam aplikacji, która po w wejsciu do lasu rysuje linię powrotną. whiteindian napisał(a):ale to nie jest żaden Nugat… to jest właśnie popisowy "gimnazjalny" wypust zawiera "kernel_CM7_v4.0_totoro" - czyli jest to android w wersji co najwyżej 2.3.6… W innym już wczesniej cytowanym chyba nie-gimnazjalnym linku choc z tego portalu jw "Update Galaxy Y S5360 to Android 4.4.4 KitKat CM 11 ROM [Guide]" odpowiedx autora brzmi, wiec calkowita losowosc czyaplikacje Androida 4+ jesli zadzialaja to czy STABILNE i beda sie uaktualniac o! szopen napisał(a):Swoją drogą nie mogę zrozumieć, czemu twórcy Yanosika pozostawili w sklepie tak syfiastą ostatnią wersję aplikacji na gingerbread'a… Ponoć OSMAnd 1.9.5 MapFactor GPS Navigation Maps Lecz znowuż moim zdaniem nierealne nawet w płatnej wersji znaleźć taki z aktualizacjami na 2.3.6 Zbiorę co pisałeś, co sam znalazłem, kalkulator kalorii, (auto)mapy - fabryczny/alt ROM. To jest kres bez moda, ale naprawde trzeba pokopac. https://androidcure.com/top-10-fast-and-...-galaxy-y/ Ostateczna kwestia: oszacowanie jaki zysk realny dowolnej zmiany i koniec tematu. Z mojego punktu widzenia, jesli tak stary sprzet czesciowo pokrywa moje potrzeby, to szokujace co moze aktualna oferta.... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|