![]() Szybkie szukanie |
Samsung Galaxy Young warto robić upgrade?
|
14-06-2018, 07:09
|
|||
|
|||
RE: Samsung Galaxy Young warto robić upgrade?
Tak czy siak trzeba by instalować link2sd, a potem wgrywać aplikacje i od razu przenosic nazad n karte sd....brzmi nieźle ale taki facebook 50MB to tak nie za bardzo...o yanosiku piszą że pęcznieje tak czy siak...
szopen napisał(a):XEO (i XEU) są pozbawione operatorskich śmieci, więc jeśli miałeś telefon z od jakiegoś (polskiego) operatora to pierwsze co bym zrobił to wgrał ostatnią stockową wersję XEO przez odina Jaki z tego zysk na surowo bo nadal mowa o 256RAM (w zasdzie teraz 200MB), i czy CM10/CM11 to będzie mniej, może mody generalnie mają to do siebie że są lżejsze po to je tworzą..... szopen napisał(a):a jeśli to nie wystarczy (a raczej nie bo przecież to 2.3.6 a masz wymagania na 4.4) to z tego punktu iść w stronę CM11 (a może jest działający CM10? chyba nie ma znaczenia gdybym wgrał XEO a potem CM, to co mam pochodzi od Orange. No gdyby CM10 było o wiele bardziej stabilne niż CM11 i mnie bugów - miałoby to sens dla wersji 4.0+ na pewno jest więcej straszych wersji programów które działąją od 4.4+ szopen napisał(a):to wprawdzie andek 4.1, więc aplikacje wymagające 4.4 nie ruszą na nim, ale może jest bardziej dorobiony i bez takich radykalnych błędów?) nawet gdybym nie wgrywał CM10/11 to na przykłąd brak słuchawek tylko rozwiązuje wgranie stockowego ROM, czyli przed CM tak czy siak wpierw trzeba by jak piszesz https://forum.xda-developers.com/showpos...ostcount=5 Faktycznie wszędzie potencjalne błędy oprogramowania, nawet gdyby nie został ubity to może bieć jakiś stopień niepełnosprawności, i bądź mądry na co wypadnie..... szopen napisał(a):ale znalazłem galaxy SL - też z tamtych czasów i też gingerbread 2.3.6 (nieco lepsze flaki, ale też już nie na dzisiejsze czasy… w każdym razie ma znacznie więcej wbudowanego flasha, więc może się obędzie bez link2sd) miło jak znajdziesz czas powgrywasz popularne rzeczy na tego Androida aby podzielić się odczuciami. na razie będę minimum tydzień testował jak jest na razie coś w stylu np: szopen napisał(a):yanosik jest na nim w wersji 2.7.1.2 (to chyba ostatnia dla gingerbread'a) A ciekawe, bo pokazuje wcześniejszą wersje jako kompatybilną, pozatym chyba brak aktualizacji. http://apkpure.co/yanosik-navi-antyradar-kamera/ PS. Google Maps co się dzieje? Osada1 -> Osada 2 poprawnie pokazuje drogę. Gdy jestem w Osada2 nie mogę ustawić do Osada 1 a na głos pokazuje błąd. Osada 1 <-> Osada 2 odległość 2km. (Lecz tak samo było na 10km gdy startowałem Google Maps z innego punktu). Te piesze po lesie to byłoby to, jakoś nie chcę się gubić z GPS po zmroku, choć wtedy trzeba by takie mapy wgrać offline nieprawdaż? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|