[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Red Bull mobile II a Red Bull mobile 5
20-03-2017, 13:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2017 18:11 przez szopen.)
Red Bull mobile II a Red Bull mobile 5
prawdopodobnie nikt nie sprawdzał najnowszych starterów z puszką, a w każdym razie nikt nie zgłaszał że to już nie działa (liczę na to, że pochwalisz się datą ważności startera i informacją jak jest)

sprawdzenie jest banalnie proste - przypisujesz numer do swojego konta play24 i sprawdzasz czy masz DIL w pakietach czy nie - patrz załacznik
(konto play24 warto mieć przypisane do numeru, który używasz w telefonie, to będziesz miał SMSy z hasłami przesyłane na telefon)

Blom napisał(a):Wszystko co robię to:
ustawiam modem na sztywno na LTE, doładowuję za 50zł, właczam DIL i zapominam na 30 dni?
tak

Blom napisał(a):Jak wygląda cykl rozliczeniowy? To miesiąc kalendarzowy(od 1-go do 30-go) czy jest indywidualnie ustalany od jakiejś daty do jakiejś daty?
nie wiem bo nie osiągam 100GB aby to miało większe znaczenie (podobno limit jest powiązany z początkiem miesiąca)
miesięczny cykl działania DIL jest związany z datą jego aktywacji (zawsze zapominam aby sprawdzić czy to 30 czy 31 dni w rzeczywistości)

Blom napisał(a):Czy jeśli dostaję pakiet 2GB za doładownaie na 100dni to rozumiem, że nie muszę już żadnego innego pakietu kupować by mieć cywilizowany lejek?
o ile nie przegapisz momentu zakończenia DIL (i w momencie braku DIL go nie zużyjesz) to nie musisz nic dokupować

parę razy się zdarzyło, że nie przegapiłem tego momentu, przeważnie się jednak ratuję jakimś płatnym pakietem, który w zasadzie i tak nic nie kosztuje, bo z doładowań masz kumulację złotówek (używam takiej kombinacji sprzętu, że nie mam powiadomienia SMS, jakkolwiek od tych, którzy mają powiadomienie wiem, że jest ono i tak zawsze opóźnione) pakiety , z których korzystam w takich sytuacjach zaznaczyłem strzałkami na SS

Załączone pliki Miniatury

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Red Bull mobile II a Red Bull mobile 5 - szopen - 20-03-2017 13:28
RBM II split - szopen - 06-06-2016, 14:53