![]() Szybkie szukanie |
Red Bull mobile II a Red Bull mobile 5
|
20-03-2017, 13:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2017 18:11 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Red Bull mobile II a Red Bull mobile 5
prawdopodobnie nikt nie sprawdzał najnowszych starterów z puszką, a w każdym razie nikt nie zgłaszał że to już nie działa (liczę na to, że pochwalisz się datą ważności startera i informacją jak jest)
sprawdzenie jest banalnie proste - przypisujesz numer do swojego konta play24 i sprawdzasz czy masz DIL w pakietach czy nie - patrz załacznik (konto play24 warto mieć przypisane do numeru, który używasz w telefonie, to będziesz miał SMSy z hasłami przesyłane na telefon) Blom napisał(a):Wszystko co robię to:tak Blom napisał(a):Jak wygląda cykl rozliczeniowy? To miesiąc kalendarzowy(od 1-go do 30-go) czy jest indywidualnie ustalany od jakiejś daty do jakiejś daty?nie wiem bo nie osiągam 100GB aby to miało większe znaczenie (podobno limit jest powiązany z początkiem miesiąca) miesięczny cykl działania DIL jest związany z datą jego aktywacji (zawsze zapominam aby sprawdzić czy to 30 czy 31 dni w rzeczywistości) Blom napisał(a):Czy jeśli dostaję pakiet 2GB za doładownaie na 100dni to rozumiem, że nie muszę już żadnego innego pakietu kupować by mieć cywilizowany lejek?o ile nie przegapisz momentu zakończenia DIL (i w momencie braku DIL go nie zużyjesz) to nie musisz nic dokupować parę razy się zdarzyło, że nie przegapiłem tego momentu, przeważnie się jednak ratuję jakimś płatnym pakietem, który w zasadzie i tak nic nie kosztuje, bo z doładowań masz kumulację złotówek (używam takiej kombinacji sprzętu, że nie mam powiadomienia SMS, jakkolwiek od tych, którzy mają powiadomienie wiem, że jest ono i tak zawsze opóźnione) pakiety , z których korzystam w takich sytuacjach zaznaczyłem strzałkami na SS Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|