![]() Szybkie szukanie |
Drive Yanosik – 4-w-1 dla kierowców
|
07-07-2015, 12:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-07-2015 14:33 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Drive Yanosik – 4-w-1 dla kierowców
grzech1991 napisał(a):Ciekaw jestem co wtedy gdy nawigacja jest skierowana w moją stronę? Nagrywa bok auta?to chyba oczywiste co nagrywa ![]() ale biorąc pod uwagę szerokokątny obiektyw może nie jest aż tak źle masakryczny przykład masz na wideo z jazdy nocnej - pół ekranu zajmuje lewy słupek, ale mimo to widać z grubsza sytuację na drodze (jakkolwiek biorąc pod uwagę opis - ten sprzęt się do Hondy nie nadaje, jak i do innych samochodów gdzie nie da się go zamontowac przy szybie w obszarze pracy wycieraczek) dużo lepszym rozwiązaniem byłoby umieszczenie modułu aparatu w czymś w rodzaju przegubu kulowego z możliwością regulacji skręcenia choćby po 30 stopni w bok skoro i tak aż tak wystaje z obudowy jakości nagrań niestety nie jestem w stanie ocenić na podstawie nagrań zamieszczonych w teście… PS ten test zakrawa na negatywny przykład "web2.0", czyli "user generated content" - jest mnóstwo mało istotnych informacji, ale brakuje "esencji" tego co ważne… Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|