[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drive Yanosik – 4-w-1 dla kierowców
07-07-2015, 12:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-07-2015 14:33 przez szopen.)
Drive Yanosik – 4-w-1 dla kierowców
grzech1991 napisał(a):Ciekaw jestem co wtedy gdy nawigacja jest skierowana w moją stronę? Nagrywa bok auta?
to chyba oczywiste co nagrywa Big Grin - dokładnie to co widać, czyli w która stronę skierowany jest obiektyw,
ale biorąc pod uwagę szerokokątny obiektyw może nie jest aż tak źle

masakryczny przykład masz na wideo z jazdy nocnej - pół ekranu zajmuje lewy słupek, ale mimo to widać z grubsza sytuację na drodze (jakkolwiek biorąc pod uwagę opis - ten sprzęt się do Hondy nie nadaje, jak i do innych samochodów gdzie nie da się go zamontowac przy szybie w obszarze pracy wycieraczek)

dużo lepszym rozwiązaniem byłoby umieszczenie modułu aparatu w czymś w rodzaju przegubu kulowego z możliwością regulacji skręcenia choćby po 30 stopni w bok skoro i tak aż tak wystaje z obudowy

jakości nagrań niestety nie jestem w stanie ocenić na podstawie nagrań zamieszczonych w teście…

PS ten test zakrawa na negatywny przykład "web2.0", czyli "user generated content" - jest mnóstwo mało istotnych informacji, ale brakuje "esencji" tego co ważne…

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Drive Yanosik – 4-w-1 dla kierowców - szopen - 07-07-2015 12:46