![]() Szybkie szukanie |
Wprowadzenie nowych poddziałow w działach np. Modemy - wstępne propozycje
|
29-03-2015, 23:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-03-2015 00:01 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Wprowadzenie nowych poddziałow w działach np. Modemy - wstępne propozycje
myślę że "2G, 3G i LTE (4G)" jest odpowiedni - LTE zasadniczo nie występuje w całkowitym oderwaniu od pozostałych technologii, tyle że nazwa grupy powinna iść raczej w odwrotnej kolejności
4G, Lte, 3G i 2G LTE ma swoją grupę, a 3G+2G zostało oderwane w technologiach (jako pojedynczy dział ale możliwe, że się rozrośnie jeszcze) chodzi mi o przejście ewolucyjne a nie rewolucyjne ![]() a spodziewam się w miarę porządków rozrostu w takiej szerszej grupie działów ba nawet świta mi pomysł by utworzyć w celach technicznych ze 2-3 działy (w grupie 4G-2G) niedostępne dla użytkowników, gdzie mógłbym tymczasowo wrzucić cały bałagan który teraz jest w działach związanych z Aero2 (spodziewam się po prostu pewnych rzeczy, ale nie jestem pewien czy mam rację) po prostu wszystkie działy dotyczące Aero2 widzę jako osobną grupę - tak jak jest teraz zmieszanie w ramach działów tematyki Aero2 i nie Aero2 zniszczyłoby specyfikę forum no i w przyszłości nie wszyscy dotychczasowi użytkownicy Aero2 przeskoczą na LTE (choćby z braku zasięgu) dawny dział "LTE i 4G" przygotowałem do włączenia do grupy działów Aero2 (pod zmienioną nazwą, by nie było wątpliwości że chodzi wyłącznie o TDD2600) o czym jest na wewnętrznym wraz z prośbą o kilka poprawek (z których 2 uważam za ważne i nie cierpiące zwłoki i w dodatku możliwe do wykonania "od ręki") Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|