![]() Szybkie szukanie |
HTC Desire X - Brak miejsca w pamięci
|
09-12-2014, 07:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-12-2014 08:05 przez K4r0lSz.)
|
|||
|
|||
HTC Desire X - Brak miejsca w pamięci
Na początek, celem zrobienia trochu miejsca, można Wyczyścić dane dla poszczególnych aplikacji... głównymi generatorami zapchania to FB, Google+... posortowanie wg zajmowanego miejsca i usuwanie danych.
(05-12-2014 19:47)spag napisał(a): [...] mnie się udało uceglic desire s czy było to nastepstwo padania płyty głównej czy jej pomogło nie wiem. Po wymianie płyty telefon się też potrafi resetowac raz dziennie.[...]Żona ma właśnie HTC Desire S, z objawami braku miejsca i codziennym samoczynnym resetem. Ma włączony automatyczny Backup "androidowy", zrobiłem Factory Reset, ale nic nie pomogło. Sam miałem HTC Desire HD, i po 2 latach padł, konkretnie pamieć na płycie głównej... serwis powiedział, że wymiana musi być całościowa = nieopłacalna... a z for wyczytałem, że to efekt planowanego starzenia. Ma podziałać trochę dłużej niż gwarancja, i niech klient kupi nowy. Funkcja SZUKAJ jest za darmo, nie na darmo. Moje oferty na olx.pl ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|