![]() Szybkie szukanie |
HTC Desire X - Brak miejsca w pamięci
|
05-12-2014, 19:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2014 14:06 przez K4r0lSz.)
|
|||
|
|||
HTC Desire X - Brak miejsca w pamięci
Cześć, spytam tutaj bo w tej chwili trochę nie mam czasu żeby zrobić research. W wolnej chwili poszperam ale tutaj może ktoś coś powie i trochę oszczędzę czasu
Mianowicie chodzi o telefon HTC DESIRE X, nie jestem jego użytkownikiem dlatego to też jest problem Osoba z rodziny użytkuje ww telefon i jest problem z chronicznym brakiem pamięci. Problem zaczął się z tego co pamiętam po aktualizacji do JB. Wcześniej bez problemu dało się przerzucać aplikacje na kartę SD (czy też nawet samo zapisywało - nie pamiętam) Po aktualizacji karta SD zeszła na bok i nie da się na nią przenosić aplikacji. W tej chwili wygląda to tak: kategoria pamięć aplikacji: 2,78 GB / 2,91 GB Pamięć telefonu 33,36 MB /1,09 GB ( i przez to nie można aktualizować aplikacji z racji braku miejsca) karta SD: 3,39 GB / 14,90 GB (zdjęcia i inne pierdoły) Nie wiem co w tej chwili byłoby najlepszym rozwiązaniem tej sprawy. Niedługo postaram się wgłębić się w temat, ale jeśli ktoś coś wie to śmiało. Z tego co mi się wydaje to z rootem nie jest tak łatwo jak w innych telefonach, z roomami też w sumie nie wiem jaka jest sytuacja, ale chyba też średnio. Jeśli nie będzie w miarę prostego rozwiązania to wróciłbym do 4.0.4 ale nie wiem w tej chwili czy łatwo będzie czy też nie. Przede wszystkim zależy mi na tym by przy okazji telefonu nie uceglić. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|