![]() Szybkie szukanie |
Sony SW2 (Smartwatch2) - "inteligentny" zegarek
|
09-07-2014, 01:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-07-2014 18:46 przez szopen.)
|
|||
|
|||
Sony SW2 (Smartwatch2) - "inteligentny" zegarek
1) nie ma się czym chwalić - układ cyferblatu jest kiepski, ale mi odpowiada ogromy "zegarek"- już dawno miałem wyrzucić ikonkę BT (w końcu to zrobiłem
![]() tak okrojoną rolę spokojnie może przejąć widżet pogodowy, który także w trybie offline robi się szarawy a i jeszcze jedno - na zdjęciu nie widać wszystkich ikon- niektóre pojawiają się w określonych sytuacjach 2) nie widzę w tym nic nienormalnego - po prostu produkt będący już na rynku unowocześnia się (tak jest ze wszystkim). a jeśli producent odkryje poważną wadę fabryczną wycofuje z rynku wadliwą partię a w zamian wypuszcza poprawioną, szkoda, że nie podałeś źródeł, bo ja pamiętam z czasów przed zakupem: a) jakieś wypociny gościa, któremu nie udało się przeprowadzić inicjalizacji zegarka, bo zapewne nie wiedział jak to zrobić (dokładnie nie pamiętam, ale chyba z opisu problemu wynikało to jakoś między wierszami, możliwe, że miał andka starszego od 4.0 - z takim za Chiny Ludowe nie idzie sparować SW2) i zwrócił zegarek do sklepu - przypominam ze starym softem SW2 nie działał przed pierwszym poprawnym sparowaniem, jak jest obecnie nie wiem b) opis tych zegarków co się w ręce rozpadały - jest w linkach gdzieś wyżej, głownie z tego powodu zdecydowałem się na zakup w PL w normalnym sklepie, a nie np. za granicą, na portalu aukcyjnym, czy innym miejscu gdzie bywają kłopoty z realizacją gwarancji (i wcale nie zapłaciłem jakoś kosmicznie drożej) 3) numer produktu zależy od wybranych opcji (np. koloru i rodzaju paska) - twój prawdopodobnie będzie miał kod 1274-8107.2 na pudełku (czarna bransoletka) i 1271-4651.1 na zegarku, ale jak będziesz miał w ręce to napisz czy zgadłem tu było moje pytanie na inny temat (związany z zakupami poza PL) i jest ono tam: http://forum.jdtech.pl/Watek-gwarancja-d...to-wyglada Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|