![]() Szybkie szukanie |
Po co pisać skargi na Aero 2 ? Wzór skargi
|
16-04-2014, 22:48
|
|||
|
|||
RE: Po co pisać skargi na Aero 2 ? Wzór skargi
Chyba za bardzo uzależniliśmy się od elektroniki komputerów i internetu. Niestety, ale właśnie Aero2 uświadomiło mi, że jakakolwiek awaria lub świadome działanie osób trzecich ograniczające mi dostęp do tych gadżetów technicznych, powodują nie tylko zbędny stres i stratę czasu, ale wręcz uniemożliwiają mi normalne życie. Od początku kwietnia nie wysłałem przelewu z banku, czynsz niezapłacony, a co będzie gdy podjadę na stację paliw i okaże się, że Visa nie działa tylko dlatego bo nie łączy?
Musiałem znaleźć wyjście awaryjne - próbuję z Heyah, ale jest kiepściutko - zanim wysłałem przelew system automatycznie się zaktualizował i zeżarł 50 MB, strona www ładuje się 10 minut. Awaryjnie podpinam telefon z Orange, żeby napisać na tym forum, że Aero2 nadal nie działa - nie wyświetla kapcia, więc nie działa. I na ten zarzut UKE nie odpowiedział. A ja nadal będę upierdliwy i nie zmienię sprzętu. Nadal nie będę przekładał hi-linka z routera do kompa i z powrotem. Przed kapciem działało normalnie. Jest duża grupa użytkowników którym do tej pory wszystko działało bez problemu, a teraz nie działa. I z pewnością jest to ograniczenie, które nie dotyka użytkowników płatnych łączy. Zatem opublikowana wyżej odpowiedź z UKE, jest zwykłą ewaluacją, naginaniem faktów do potrzeb właściciela sieci. Pytanie do @k0nr4d: a który wzór skargi stosowałeś (czy może własną), bo treść skargi też jest tu ważna? Ja też dostałem odpowiedź (skarga dokładnie w/g wzoru z pierwszego postu), ale konia z rzędem temu kto to zrozumie (nie chodzi mi o angielski) ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|