[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Ankieta: Czy złożyłeś już skargę
Nie i nie będę składał
Jeszcze nie, ale złożę
Już złożyłem !
Nie chce mi się
[Wyniki ankiety]

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 4 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Po co pisać skargi na Aero 2 ? Wzór skargi
16-04-2014, 22:48
RE: Po co pisać skargi na Aero 2 ? Wzór skargi
Chyba za bardzo uzależniliśmy się od elektroniki komputerów i internetu. Niestety, ale właśnie Aero2 uświadomiło mi, że jakakolwiek awaria lub świadome działanie osób trzecich ograniczające mi dostęp do tych gadżetów technicznych, powodują nie tylko zbędny stres i stratę czasu, ale wręcz uniemożliwiają mi normalne życie. Od początku kwietnia nie wysłałem przelewu z banku, czynsz niezapłacony, a co będzie gdy podjadę na stację paliw i okaże się, że Visa nie działa tylko dlatego bo nie łączy?
Musiałem znaleźć wyjście awaryjne - próbuję z Heyah, ale jest kiepściutko - zanim wysłałem przelew system automatycznie się zaktualizował i zeżarł 50 MB, strona www ładuje się 10 minut. Awaryjnie podpinam telefon z Orange, żeby napisać na tym forum, że Aero2 nadal nie działa - nie wyświetla kapcia, więc nie działa.
I na ten zarzut UKE nie odpowiedział. A ja nadal będę upierdliwy i nie zmienię sprzętu. Nadal nie będę przekładał hi-linka z routera do kompa i z powrotem. Przed kapciem działało normalnie. Jest duża grupa użytkowników którym do tej pory wszystko działało bez problemu, a teraz nie działa. I z pewnością jest to ograniczenie, które nie dotyka użytkowników płatnych łączy. Zatem opublikowana wyżej odpowiedź z UKE, jest zwykłą ewaluacją, naginaniem faktów do potrzeb właściciela sieci.

Pytanie do @k0nr4d: a który wzór skargi stosowałeś (czy może własną), bo treść skargi też jest tu ważna?

Ja też dostałem odpowiedź (skarga dokładnie w/g wzoru z pierwszego postu), ale konia z rzędem temu kto to zrozumie (nie chodzi mi o angielski)Smile:
[Obrazek: bb37b8b5e32f0058m.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Po co pisać skargi na Aero 2 ? Wzór skargi - Jacek ZZPD - 16-04-2014 22:48