[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nietypowy problem z CAPATCHA
08-04-2014, 09:37
Nietypowy problem z CAPATCHA
Witam wszystkich Blush Tak jak i spora część użytkowników Aero, od momentu wprowadzenia CAPATCHA mam problemy z połączeniem internetowym. Moja sytuacja jest dość dziwna. W pierwszych dniach po wprowadzeniu kodu nie miałam problemów z Internetem. Kody CAPATCHA wyświetlały się normalnie, wpisywałam je i łączyłam się z Internetem.
Niestety od 4 dni w ogóle nie mam Internetu. Co dziwne, raz na jakiś czas udaje mi się wyświetlić stronę z kodem, wpisać go i połączyć z Internetem. Jednak zdarza się to bardzo rzadko i zazwyczaj jest tak, że klikam połącz następnie wpisuję w przeglądarce stronę bdi.free.aero2.net.pl:8080 i żadna strona mi się nie wyświetla. Pojawia się komunikat, że nie można wyświetlić strony i Internet nie działa.
Dodam, że pozmieniałam wszystkie DNS zarówno w modemie jak i w ustawieniach sieci na automatyczne, wyłączyłam przyspieszanie ładowania stron w Google Chrome..ogólnie zrobiłam wszystko co zalecają na stronie Aero a Internetu nadal nie mam!!! ;( Pisałam również do Aero, a oni podali mi link do ich strony z pytaniami i odpowiedziami, na której nie ma nic nowego. Co mam zrobić? Proszę pomóżcie, bo moje pomysły się już wyczerpały ;(
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Nietypowy problem z CAPATCHA - kwiat_sniegu - 08-04-2014 09:37
Nietypowy problem z CAPATCHA - jakubd - 08-04-2014, 09:53
Nietypowy problem z CAPATCHA - jakubd - 08-04-2014, 10:47
Nietypowy problem z CAPATCHA - jakubd - 08-04-2014, 15:40