[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wpływ fal radiowych pochodzących np. od modemu na organizm ludzki
08-07-2013, 20:15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-07-2013 21:09 przez Lorek.)
Mobile Partner 23.009.09.01.983 czysty z opcją automatycznego wznawiania
Dziękuję. Zegarek elektroniczny to poprostu każdy zegarek na baterie także ze wskazówkami, głosno myślę. Mam nadzieje ze na obronę zegarka pozostaje to iz napromieniowuje rękę, w miejscu znajdującym się dość daleko od narządów, w kt mogą rozwinąc się zmiany? Trudno czasem się obejść bez noszenia telefonu w kieszeni.

Można zaopatrzyć się w przedłużkę usb, która oddali modem od komputera - użytkownika. Komputera można nie stawiac na biurku.
A czy różnice w sile odbireanego sygnału jakie wykazuje np TNI rzędu 3 kresek w 1 pomieszczeniu i 4 w drugim, mają jakies znaczenie co do promieniowania?
To tyle co mi przychodzi do głowy w temacie.

Ciekawe czy jest sens zastosowania ekranów. Ja kompinuję ekran w postaci umieszczenia modemu na kablu usb z drugiej strony komputera niż siedzę.

Z moich poszukiwań w temacie dodam jeszcze 2 ciekawostki - druga pochodzi ze stron tzw "spiskowych teorii":
1. Białaczka
Naukowcy uznali w 2008 roku, że pola magnetyczne o wartości od 0,3 do 0,4 mikrotesli powodują zwiększone ryzyko wystąpienia białaczki. Taką wartość osiąga na przykład jarzeniówka z odległości pół metra. Nie ma jednak na razie biologicznego wyjaśnienia tej zależności.

2.
7.5 Masowo występująca impotencja
Niepokojącym ryzykiem jest niekorzystny wpływ promieniowania e-m na sferę płciową. Obserwowana jest w Niemczech masowo występująca impotencja i bezpłodność u młodzieży !
W Hamburgu w badaniu masowym (grudzień 2004) stwierdzono uszkodzenia narządów rozrodczych u 42 procent uczniów w wieku 12- 14 lat.
Opublikowaną diagnozą: są żylaki powrózka nasiennego - Varikozele testis. Ale o wpływie noszonych w kieszeniach przez dzieci komórek nie dyskutuje się - prasa stanowisk na ten temat nie zamieszcza, a dowody są, proszę popatrzeć na poniższe publikacje.
"Zależność pomiędzy regularnym użytkowaniem telefonów komórkowych a jakością ludzkiego nasienia" przedstawiona w Berlinie 29-06-2004.
czy z roku 2002 austriackiego zespółu badawczego M. Davoudi, C. Brössner, W. Kuber " Wpływ fal elektromagnetycznych na ruchliwość plemników "
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Mobile Partner 23.009.09.01.983 czysty z opcją automatycznego wznawiania - Lorek - 08-07-2013 20:15

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('2090')