![]() Szybkie szukanie |
Sony Xperia E - dyskusja ogólna
|
31-05-2013, 12:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-05-2013 14:45 przez raven.michal17.)
|
|||
|
|||
Sony Xperia E - w kilku zdaniach
No i stało się, przekombinowałem i teraz mi telefon sypie błąd, między innymi przy starcie urządzenia: "niestety, aplikacja com.sonyericsson.usbux została zatrzymana"
Możliwe, że stało się to tak, że najpierw programem może jakąś apke zintegrowaną z systemem (jakieś pliki czy coś, nie znam się) przeniosłem na kartę SD (wg programu) potem przenosiłem to wszystko co przeniosłem na kartę SD z powrotem na pamięć urządzenia tak jak to było na początku, bo i tak nie widziałem, żeby coś się przenosiło, uruchomiłem na nowo telefon i zaczęły się problemy. Resetowałem i przywracałem ustawienie fabryczne, troszkę pomogło, ale i tak ten błąd się sypie m.in przy starcie, albo jak wejdę w ustawienia -> pamięć a także ustawienia -> zabezpieczenia . Na razie tyle zaobserwowałem. No nic ![]() ![]() na stronie http://www.hackmyandroid.com/manually-fl...ria-e/5272 podane jest Turn off your phone and boot it into flash mode. To do this, press and hold the volume down button and inset the USB cable that is already connected to the PC running FlashTool. You must see a green LED light up on your phone. O co dokładnie chodzi w części pogrubionej? Widzę, że to nie będzie jednak takie łatwe. Dochodzę do tego 4 kroku, uruchamiam na nowo telefon, i pisze mi prócz tego 1 błędu "niestety, proces android.process.media został zatrzymany. Mam nadzieje, że ja coś źle robię, aczkolwiek mam złe przeczucie;P Przed drugim razem wyjąłem kartę SIM oraz SD i sflashowalem go ponownie. Jest już trochę lepiej bo błędu nie wysypało na starcie i mogę już wejść w ustawieniach w pamięć oraz zabezpieczenia, ale jak wchodzę w ustawieniach w aplikacje i przejeżdżam do wszystkim to wyrzuca mi błąd i zamyka ustawienia. Tylko ten soft nie jest chyba czysty JB, bo instalują się takie rzeczy jak Play filmy itd, wcześniej miałem o T-mobile te same rzeczy i była możliwość usunięcia, teraz niestety się nie da. To tak na szybko |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|