[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aero2 chyba mnie "odcięło" ...
15-02-2012, 09:48
RE: Aero2 chyba mnie "odcięło" ...
(15-02-2012 00:32)szopen napisał(a):  zawsze możesz skorzystać z pomocy kogoś w świecie realnym, kto zweryfikuje działanie karty sim
(jeśli nie masz nikogo w okolicy, to zawsze kartę możesz komuś wysłać pocztą)

ale w jednym się zgodzę - darmowy to ten internet nie jest (choć miał być w zamierzeniu regulatora rynku)

dużym błędem z twojej strony było podanie nieaktualnego adresu email
(chociaż jeśli tamto konto nie istnieje i nadawca otrzymuje stosowny błąd, nie można mówić o skutecznym dostarczeniu ostrzeżenia, więc pewnie można by to zaskarżyć)

Co do skorzystania z pomocy kogoś innego to jest to kolejna argument na to, że ten internet z aero2 jest kłopotliwy.

Powiedzmy sobie szczerze: czy internet o prędkości 256 kbps (zrywany co godzinę) jest warty takiego "zachodu" ?

Dlaczego w każdej innej sieci mogę korzystać z dowolnego urządzenia choćby miało tylko GPRS a u nich jest kłopot.

Co do tego, że mój adres e-mail jest nieaktualny - na dzień wysyłania tego formularza był to adres aktualny. Minęło jednak trochę czasu, zmieniłem adres email zupełnie zapominając , że ten stary jeszcze się może przydać. Z tego co wiem O2 chyba kasuje konta po 2 miesiącach nieużywania.
Operatora nie zapytam czy mu nie przyszedł email informujący o niedostarczeniu poczty bo niema takiej możliwości ... błędne koło.

Na ten moment wiem jedno - drugi raz w ogóle nie zawracałbym sobie głowy czymś takim jak "darmowy internet".
Po raz kolejny okazuje się, że żeby coś mieć trzeba za to zapłacić.

Podejrzewam, że ta cała akcja z tymi modemami klasy 10 ma na celu jedno:

Po zakończeniu okresu darmowego internetu wszyscy otrzymają propozycje podpisania umowy z cyfrowym polsatem na nieco korzystniejszych warunkach ale bez modemu - i żeby później nikt nie marudził , że mu za wolno chodzi to już za wczasu wymusza się modemy najszybsze (przynajmniej najszybsze na dzisiaj, za 3 lata to pewnie będzie standard).
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Aero2 chyba mnie "odcięło" ... - z91280@aol.com - 15-02-2012 09:48