[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ZTE MF821D - Prośba o opinię.
10-11-2014, 22:01
Jako, że aero2 to jeden wielki skandal, postanowiłem wejść w romans z T-Mobile i skorzystać z ich oferty internetu LTE. Z powodu prostszej procedury zdecydowałem się na ofertę bez urządzenia z limitem 25GB za niecałe 40 zł. Aktualnie zastnawiam się nad modemem. Z powodu przystępnej ceny wpadł mi w oko owy ZTE. Myślę, że są na tym forum osoby mające doświadczenie z tym modemem, więc prosiłbym bardzo o napisanie paru słów na temat tego modelu. Głównie interesuje mnie stabilność. Od samego transferu nie wymagam cudów. Będzie 10 Mbit/s to będę zadowolony.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
11-11-2014, 02:17
Bierz mlodszego brata mf823 jak już, parę doświadczeń miałem z mf821 (możesz poczytac o tym na forum)
11-11-2014, 02:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2014 02:23 przez szopen.)
moja opinia jest taka - ma fatalną czułość, ale ponieważ miałem w ręce tylko 1 egzemplarz, to niestety nie jest to dostatecznie potwierdzone - należy poczekać na opinie innych

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
11-11-2014, 12:33
RE: ZTE MF821D - Prośba o opinię.
Uzywam zte MF823 od wielu m-cy, osiagi mam identyczne jak na huawei e398, stablnosc polaczenia wzorowa, polaczene trzyma przez wielodniowe okresy bez jakiegokolwiek auto-connectu
11-11-2014, 12:52
Nie mam zbyt pochlebnej opinii o MF821, choć sam mam to urządzenie i chodzi znakomicie w testowej konfiguracji z MR3420 i Play, jednak to... drugi egzemplarz, bo pierwszy nie działał od wyjęcia z pudełka.
Do tego jest trudno dostępny i bardzo szybko został wycofany z oferty Plusa, co dodatkowo wzbudza podejrzenia.

MF823 za to nie sprawia żadnych problemów, póki nie popsujemy go sobie sami (grzebiąc w ustawieniach, których nie należy tykać, patrz tu wątki na forum). Trochę tego przeszło przez sklep jdtech i żaden nie wrócił z powodu awarii poza jednym przypadkiem własnoręcznego przełączenia do trybu diagnostycznego, co dało się naprawić od ręki prawie.
Odpowiedz 

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('3315')