[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMS forward
21-05-2016, 11:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-05-2016 11:27 przez spag.)
SMS forward
Możecie polecić jakies apki na andka, ktore nie wymagają włączonego telefonu czy bez usług ze strony operatora sie nie obejdzie? W innym watku jest o rozwiązaniach ze play ma cos takiego, ale akurat tam nie chce mi sie przenosic z Virgin.
Znalazłem cos takiego
http://m.benchmark.pl/testy_i_recenzje/k...15805.html
Wygląda ze to tylko htc cos takiego ma, niestety ani samsung ani asus nie mają Sad moge uzyc sluzbowego htc zony ale to pewnie ustawi w ten tryb telefon a nie kartę wiec zadna roznica jak apka z włączonym telefonem.

Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
21-05-2016, 14:01
SMS forward
nie bardzo wiem jak wyobrażasz sobie forward SMS na wyłączonym sprzęcie inaczej niż w sposób obsługiwany przez operatora
(swoją drogą o ile przekazywanie rozmów jest powszechnie stosowane, choć nie w każdej taryfie jest możliwe, to chyba żadna polska sieć nie obsługuje forwardu SMS)

jakkolwiek w kwestii telefonów moja wiedza w tym względzie jest w zasadzie zerowa

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
30-06-2016, 06:02
RE: SMS forward
Jedynie play oferuje przeslnie sms ale na maila za 1.99zl/mc.
Proponuje kupic zegar dobowy taki wpinany w gniazdko i ustawic na nim 1.5h /24 tzn czas ladowwnia i zapominasz o telefonie z aplikacja sms forward.
30-06-2016, 07:51
SMS forward
Zawsze pojawia się pytanie - po co nam to potrzebne, może jest inny sposób. Ale jeżeli chodzi nam li tylko o treść SMS, to niestety bez operatora się nie obejdzie.
Odpowiedz 

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('4191')