[-]
Szybkie szukanie


Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Aero2 w 3G (Jiayu F1)
09-08-2015, 12:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2015 13:21 przez K4r0lSz.)
Post: #1
Problem z Aero2 w 3G (Jiayu F1)
Witam
Na kompie używam aero2 i działa cały czas ze swoją stałą ,zawrotna prędkością.
Mam telefon dual sim, aero w nim działa ale tylko wtedy gdy jest przy zasięgu H lub H+ , jeżeli wskoczy 3g , aero przestaje działać. Telefon używany w domu , tak samo jak aero w modemie w kompie.
Czy można jakoś ustawić aby tylko łapał H lub H+ ? Dlaczego w 3g nie działa ?
telefon to jiayu f1
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
09-08-2015, 14:01
Post: #2
RE: Problem z aero2 w 3G
Zobacz czy to Ciebie nie dotyczy http://jdtech.pl/2015/07/problemy-z-szyb...-2015.html

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

[Obrazek: 2czejb.png][Obrazek: SXcG2D0.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
10-08-2015, 11:35
Post: #3
Problem z aero2 w 3G
Możliwe , że to ten problem. Chociaż na kompie nie występuje

Czy jeżeli wykupuję sie pakiet w aero2 to nie ma tego problemu ?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
10-08-2015, 13:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-08-2015 13:30 przez K4r0lSz.)
Post: #4
Problem z aero2 w 3G
O rodzinie smartfonów Jiayu jest trochę informacji w wątku.
Jeśli telefon nie jest z polskiej (europejskiej) dystrybucji, to będzie miał tylko UMTS/WCDMA 2100MHz, stąd problemy z zasięgiem/dostępem - Aero2 pracuje na 2100 nieoficjalnie.
A jaki modem na komputerze?
Ew. czy możesz podać przybliżoną lokalizację, w której korzystasz? - rzucimy wtedy okiem na http://beta.btsearch.pl/

Funkcja SZUKAJ jest za darmo, nie na darmo.
Moje oferty na olx.pl Wink
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z zasięgiem Aero2 w miejscowości STALE k. Tarnobrzega bogdanzieba 40 15 626 21-05-2017 21:57
Ostatni post: bogdanzieba
  Aero2 - zasieg 3G, 4G i UMTS damianosr3 3 1 718 19-08-2016 01:11
Ostatni post: szopen
Brick Problem z Aero2 po 3 miesiącach Heibonna 10 3 185 04-08-2016 10:07
Ostatni post: K4r0lSz
  Aero2 nie ma zasiegu Portinon 9 3 638 12-11-2015 06:47
Ostatni post: K4r0lSz
  Pomoc w ocenie nadajnika Aero2. Jozek1024 20 7 980 14-09-2015 01:13
Ostatni post: jakubd