Szybkie szukanie |
Obserwacja - Śledzenie tematu
|
17-02-2014, 00:36
|
|||
|
|||
To ponownie ja
Mam pytanie, jak można śledzić/obserwować temat, który mnie interesuje? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam |
|||
17-02-2014, 05:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2014 05:15 przez szopen.)
|
|||
|
|||
przy pomocy subskrypcji, być może masz coś namieszane w opcjach subskrypcji tam:
http://forum.jdtech.pl/usercp.php?action=options subskrybowanie danego wątku na dole strony - patrz załącznik Statystyki Folding@home |
|||
1 użytkownik podziękował użytkownikowi szopen za tę wiadomość: Toronto (2014-02-17) |
17-02-2014, 13:21
|
|||
|
|||
RE: Obserwacja - Śledzenie tematu
No i wszystko stało się jasne jak subskrybować
Dziękuję Kolego szopen.. |
|||
18-02-2014, 01:23
|
|||
|
|||
Zbyt szybka euforia..Właśnie chciałem subskrybować dwa wątki, a tu...guzik. Wczoraj mogłem, a dzisiaj już nie. Nic w profilu nie zmieniałem...
|
|||
18-02-2014, 01:55
|
|||
|
|||
niestety prawdopodobnie masz rację, ale sprawdzenie prawidłowości działania subskrypcji jest dość trudne
Statystyki Folding@home |
|||
18-02-2014, 01:57
|
|||
|
|||
właśnie to sprawdzam używając innego konta i działa poprawnie (przynajmniej w opcji bez powiadamiania emailem)
|
|||
19-02-2014, 12:35
|
|||
|
|||
Witam Kolegów
Nadal nie mogę korzystać z subskrypcji tematów. Da się coś z tym zrobić, czy po prostu..sorry tak ma być |
|||
19-02-2014, 12:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2014 12:58 przez szopen.)
|
|||
|
|||
napisz co konkretnie nie działa, bo wziąłem temat "pod lupę" i u mnie działa zarówno na koncie z uprawnieniami moda jak i bez
subskrybowane wątki ze świeżymi odpowiedziami powinny być wylistowane tu: http://forum.jdtech.pl/usercp.php i tu (tu są również widoczne te już przeczytane): http://forum.jdtech.pl/usercp.php?action=subscriptions PS powiadomień na e-mail nie używam, bo to strasznie zaśmieca pocztę, ale jeśli tego dotyczy problem to wyraźnie to zaznacz (bo nie wiemy co konkretnie nie działa), a włączę u siebie powiadamianie i potestuję, a tak przy okazji - warto sprawdzić ustawienia antyspamowe skrzynki, bo generowane automatycznie maile lubią znaleźć się w spamie Statystyki Folding@home |
|||
19-02-2014, 12:59
|
|||
|
|||
(17-02-2014 05:11)szopen napisał(a): przy pomocy subskrypcji, być może masz coś namieszane w opcjach subskrypcji tam:Klikając na ikonę subskrypcji , tak jak to jest zaznaczone w załączniku nic się nie dzieje. Udało mi się tylko raz rozpocząć subskrybowanie. Potem już nic. Próbowałem z innymi tematami i nadal brak możliwości. W profilu nic nie zmieniałem. |
|||
19-02-2014, 14:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2014 14:31 przez K4r0lSz.)
|
|||
|
|||
Procedura wygląda tak:
1) Kliknięcie w link (lewy dolny róg) obok ikony Subskrybuj ten wątek 2) Ładuje się nowa strona, wybór czy chcemy powiadamianie e-mailowe 3) Po wyborze klikamy przycisk - Subskrybuj wątek 4) Dopiero teraz na liście subskrybowanych wątków pojawia się nowo dodany. Funkcja SZUKAJ jest za darmo, nie na darmo. Moje oferty na olx.pl |
|||
19-02-2014, 14:40
|
|||
|
|||
K4r0lSz
Problem w tym, że nie mogę wykonać tego co opisałeś w punkcie pierwszym.. |
|||
19-02-2014, 15:00
|
|||
|
|||
Hm, dlaczego?
|
|||
19-02-2014, 17:11
|
|||
|
|||
Dosięgła mnie kara, bo się domagałem emotikonów
|
|||
19-02-2014, 17:24
|
|||
|
|||
a je emotki zawsze pisałem z klawiatury bo to i szybciej i wygodniej a i pewnie nie wszystkie są w tym zestawie ;P
jakkolwiek przyczyną może być przeglądarka lub jej ustawienia - czy możesz spróbować innej? (u mnie ff27.0.1) Statystyki Folding@home |
|||
19-02-2014, 18:02
|
|||
|
|||
Wykorzystuję Mozillę Firefox /symbolu nie znam, ale aktualizuje się/. Próbowałem przez Internet Explorer - też nic.
Ciekawe tylko jest to, że raz zadziałało, a później już nie |
|||
19-02-2014, 20:02
|
|||
|
|||
Symbol "Subskrybuj ten wątek" jest pod odpowiedzią na końcu wątku/strony - szukaj za pomocą np. szukania na stronie
|
|||
19-02-2014, 21:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2014 21:41 przez Toronto.)
|
|||
|
|||
Panowie, coś musi być chyba z systemem. Przed chwilą próbowałem i ...mogę subskrybować wątki do śledzenia. Koło południa nie dało rady. U siebie w przeglądarce, czy też profilu nic nie zmieniałem....Sprawdzę, czy jutro będę mógł skorzystać z tej opcji i dam znać.
Nie rozumiem o co tu chodzi? Dodam tylko, że teraz najadę kursorem na jedną z tych możliwości: Pokaż wersję do druku Wyślij ten wątek znajomemu Subskrybuj ten wątek i od razu się podświetla i zaznacza kreską. Wcześniej tego nie można było zrobić |
|||
19-02-2014, 23:31
|
|||
|
|||
ja nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, a sądzę, że Jakub gdyby grzebał w engine forum to chyba by o tym wspomniał
Statystyki Folding@home |
|||
19-02-2014, 23:36
|
|||
|
|||
Na razie , póki co działa
|
|||
19-02-2014, 23:37
|
|||
|
|||
Ja najeżdżam na opcję i mam:
http://forum.jdtech.pl/usercp2.php?actio...y=xxxxxxxx (zastąpiłem key innym ciągiem). A co jest u ciebie? Jakiej przeglądarki używasz? Czy masz jakieś blokady typu adblock, script czy inne, modyfikujące działanie stron? A może to jakaś mobilna przeglądarka? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|