Szybkie szukanie |
Najtańsza opcja z publicznym IP
|
07-02-2017, 16:42
|
|||
|
|||
tu raczej chodziło o coś innego…
Statystyki Folding@home |
|||
07-02-2017, 16:48
|
|||
|
|||
No to trzeba pisać że chodzi o APN
|
|||
07-02-2017, 19:48
|
|||
|
|||
Tak, chodziło mi o to czy jest możliwe włączenie APN VPN w OFnK?
|
|||
07-02-2017, 22:45
|
|||
|
|||
z tego co ja wiem, to nie,
ale widzę, że masz niezłe doświadczenie z wydobywaniem czegokolwiek konkretnego z "konsultantów" w salonach tego operatora, więc może Ci się uda (kojarzę, że ktoś kiedyś pisał, że mu się udało, ale nie pamiętam czy chodziło o prepaid czy "abonament NIE-biznesowy") Statystyki Folding@home |
|||
07-02-2017, 23:26
|
|||
|
|||
3 post w tym temacie o tym mówi - abonament prywatny. W salonie najszybciej będę prawdopodobnie za miesiąc, gdyż nie ma Pomarańczy w moim mieście...
|
|||
08-02-2017, 01:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-02-2017 01:02 przez szopen.)
|
|||
|
|||
sorry, teraz nie czytałem całego wątku
ale chyba nie chodziło mi o to - tego posta kojarzę, ale ktoś się chwalił znacznie dawniej niż rok temu, możliwe, że chodziło o inne forum (nie spędzam tu 100% wolnego czasu, czasem zaglądam i gdzie indziej ) Statystyki Folding@home |
|||
15-02-2017, 20:58
|
|||
|
|||
Wracając do mojego pytania z pierwszego postu:
jaki jest najtańsza opcja na dostęp z zewnątrz po sieci GSM/LTE ? Prepaid jakikolwiek zadziała? W Nju Mobile komuś sie udało? |
|||
15-02-2017, 21:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2017 21:31 przez szopen.)
|
|||
|
|||
skoro przez tyle czasu nie otrzymałeś konkretnej odpowiedzi, to najwyraźniej nikt z czytelników takiego zestawienia nie robił (dla siebie)
kojarzę, że w NJU nie jest to możliwe nawet w abo, ale osobiście nie sprawdzałem w ofertach prepaid żaden operator oficjalnie nie udostępnia takiej możliwości (nie umiem wskazać źródła, ale wydaje mi się, że kiedyś, gdzieś, ktoś się chwalił włączeniem tej usługi w OFnK, mi się to nie udało) Statystyki Folding@home |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|