[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HOM&M III HD Edition na tablety, ale jakie ?
26-03-2015, 23:37
Witam.
Niedawno Ubisoft uraczył nas "swoim" nowym produktem Heroes Of Might and Magic III HD Edition, gra powszechnie znana i lubiana. Wersja HD ukazała się na PC i tablety, oraz urządzenia z systemem IOS. Heroski HD wyszły co prawda na Androida, ale tylko na tablety... Pytanie na jakie ? Strasznie mnie to irytuję -.- wychodzi gra na tablet i nie ma podanych żadnych wymagań sprzętowych... Może ktoś z forum mógłby coś więcej powiedzieć na ten temat. Nie ukrywam, że jestem fanem Heroesow, nie posiadam tabletu, ale chciałbym coś kupić bym mógł sobie pograć w tę gierkę na przenośnym urządzeniu... I teraz hmm jaki kupić tablet? Do niczego innego jak do tej gry go nie chcę, producent nie podaję wymagań, więc nie wiem czy kupując jakąś Mantę z serii MID/Xxx, z procesorem graficznym "Mali", nie wydam kasy w błoto, bo się okażę, że tablet jest za słaby. Czekam na odpowiedzi, pozdrawiam Żużel[Obrazek: Might-And-Magic.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
28-03-2015, 12:00
Gra jest też na pc i ma negatywne opinie raczej. Kupowanie tabletu pod grę wydaje mi się dziwnym pomysłem.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('3567')