Szybkie szukanie |
Dwa adresy w formularzu - jeden domowy, drugi do wysylki?
|
02-05-2014, 19:24
|
|||
|
|||
Witam
Chciałbym zamowic Aero2, lecz napotkałem problem z adresem w formularzu. Mam stałe zameldowanie w jednym mieście, a aktualnie mieszkam w akademiku w drugim mieście(adresy odlegle od siebie 200km+). Czy jest mozliwosc zamowienia Aero2 w taki sposob aby pomimo wpisanego adresu w formularzu wyslali karte sim na całkiem inny adres, do innego miasta? Jesli tak, to w jaki sposob to zrobic, bo nie wiem czy formularze sa rozpatrywane recznie, czy automatycznie. Takie same pytanie skierowałem wczoraj do BOK'u Aero2, poki co bez odpowiedzi. Może wy będziecie szybsi |
|||
02-05-2014, 19:56
|
|||
|
|||
Formularze są w większości analizowane automatycznie, tylko sprawdzane przed wysłaniem.
Adres zamieszkania - tutaj wpisujesz adres z dowodu osobistego. Potem zaznaczasz formę wysyłki - poczta i opcję 'Adres dostawy inny niż adres zamieszkania:' i podajesz adres, gdzie mają dostarczyć. |
|||
1 użytkownik podziękował użytkownikowi jakubd za tę wiadomość: TheRadziu (2014-05-02) |
02-05-2014, 20:16
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-05-2014 20:22 przez TheRadziu.)
|
|||
|
|||
o dziękuje. Korzystając z otwartego juz tematu: Skan dowodu ma zawierać jego obydwie strony czy tylko przód lub tył? Oraz czy musi byc w kolorze, czy wystarczy czarno-biały?
|
|||
02-05-2014, 20:43
|
|||
|
|||
obie strony, obojętnie czy kolor, czy skala szarości
Statystyki Folding@home |
|||
1 użytkownik podziękował użytkownikowi szopen za tę wiadomość: TheRadziu (2014-05-02) |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|