![]() Szybkie szukanie |
Dziwne błędy, dziwne problemy...
|
13-12-2012, 01:00
|
|||
|
|||
Dziwne błędy, dziwne problemy...
Witam.
Dane: System: Windows XP SP3 Modem: Huawei E173u-2 Skąd kupowany modem ?: Z allegro , nigdy nie aktualizowany przeze mnie, ma wgranego do instalacji Mobile Partner by lesiolo i topnetinfo , nigdy nie odblokowywałem portów Ostatnio mam dosyć dziwne problemy albo z modemem albo z złą konfiguracją. Na początku wszystko działało jak należy i automatycznie nawet połączało. Potem coś mi przyszło do łuba i zaktualizowałem sterowniki do modemu, razem z mobile partner. I wtedy zaczeły się problemy. Wszystko instalowałem przez program do aktualizacji sterowników, nie pamiętam nazwy ale był darmowy i nigdy nie było z nim problemów. Oczywiście z kopią zapasową. Przywróciłem kopię, odinstalowałem modem, sterowniki, mobile partner i zainstalowałem od nowa. I teraz nie mogę skonfigurować automatycznego połączania ponieważ mam coś takiego gdy połączone z internetem przez Mobile Partner: Połączenie lokalne 25 HUAWEI Mobile Connect - 3G Network Card #2 , przez co we właściwościach są 2 zakładki zamiast 5. Próbowałem też stworzyć nowe połączenie, wszystko według poradnika na jdtech.pl i samo wybiera automatycznie urządzenie HUAWEI Mobile Connect - 3G Modem #2 , a gdy próbuje odpalić, oczywiście Mobile Partner wyłączony to pokazuje Błąd 720 . A i jeszcze jedno, jak odpalam PC i podłączam modem to instalacja jest jakichś sterowników (Urządzenie kompozytywne, coś tam z huawei, dopiszę jutro) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|