[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga do UKE w sprawie pogorszenia jakości po 1.10.2012 i brak kontaktu z BOK.
30-11-2012, 21:02
RE: Skarga do UKE w sprawie pogorszenia jakości po 1.10.2012 i brak kontaktu z BOK.
(30-11-2012 17:01)l0l0l0 napisał(a):  Masz racje, ale...

Można oczywiście poprzez liczne nasze reklamacje zasypać Aero2 i UKE w części je paraliżując, dając UKE do zrozumienia, iż prędkość minimalna winna być zapewniona w paśmie 900 MHz, ale (tak jak już pisałem) do tego trzeba woli UKE, aby negocjowała z Aero2 zmianę zapisów (jakiś mały targ? coś za coś?) a nie jej paraliżowanie.

Nie podejmowałem w swoich interwencjach w ogóle tematu zasięgu BDI. Tutaj jest podstawa prawna, czyli pkt. II ppkt 5 decyzji rezerwacyjnej Prezesa UKE z dnia 10.11.2009 r., który dotyczy pasma 900 MHz. Można, tak jak piszesz, domagać się kontroli od UKE, czy ten zapis jest spełniony, jak i pewnie dotrzeć do właściwych dokumentów, które zostały zaakceptowane przez UKE jako wypełnienie przez Aero2 zapisu decyzji rezerwacyjnej. Jest to do zrobienia.

Widocznie masz rzadko do czynienia z urzędnikami Smile Nie generalizując, ale (zbyt) wielu z nich zaczyna rozmawiać z petentem jak z człowiekiem dopiero przyciśniętych przez sądy (np.WSA). Wiem to niestety z doświadczenia. Prośbami do urzędników, podobnie jak dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane. Pisząc prośby dorobisz się tylko grubej teczki korespondencji. O to Ci chodzi?

> pkt. II ppkt 5 decyzji rezerwacyjnej Prezesa UKE z dnia 10.11.2009 r

No i właśnie na tym należało by się skupić Smile

A tak przy okazji czy jeśli jesteś (wg danych UKE na podstawie informacji uzyskanych z Aero) w zasięgu sygnału to oznacza, że powinieneś mieć dostęp do neta bezpośrednio z modemu czy też posiadanie ATK-20 należy do niezbędnych akcesoriów wg regulaminu Aero? To tak a'propos przedostatniego wpisu.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Skarga do UKE w sprawie pogorszenia jakości po 1.10.2012 i brak kontaktu z BOK. - to_ja - 30-11-2012 21:02

MyBB SQL Error

MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1017 - Can't find file: './c1jdtech_forum/threadviews.MYI' (errno: 2 "No such file or directory")
Query:
INSERT INTO threadviews (tid) VALUES('907')