[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nova Launcher Prime 1,79zł (zamiast 24zł)
29-12-2020, 21:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-12-2020 21:32 przez szopen.)
Nova Launcher Prime 1,79zł (zamiast 24zł)
Mówiłem o bułkach z prawdziwej piekarni, a nie o wyrobie bułkopodobnym z rumuńskiej mrożonki podpieczonym na zapleczu marketu (no cóż sam też często taki wyrób kupuję), sorry paragonu nie wrzucę, ale pamiętam ceny - duża bułka to od 90gr za najzwyczajniejszą poznańską do prawie 2zł za takie "nieco bardziej wymyślne" pieczywo.

Fotkę z pseudo-bułkami wrzuciłeś, a jak tam screenshot(y)?

Wracając do Simple Gallery to 1,99zł wcale nie jest najwyższą ceną (choć zwykle to było 1,79), bo przez wiele miesięcy było 2,79zł.
Nova Prime jest dalej po 1,79zł (pewnie do końca świąt w sensie nowego roku)

PS przypomniało mi się jeszcze coś istotnego - w przypadku darmowych aplikacji (tj. przy przecenie płatnych do zera) wcale nie jest potrzebna karta płatnicza podpięta w Google Play (można się przeklinać do finału "zakupu" obchodząc formę płatności, korzystałem z tego wiele razy na innym koncie, ale w przypadku aplikacji o która proszę - Hue Essentials nie mogę sam nic przetestować, bo inne konto mam na ultra archaicznym androidzie, na którym tak nowoczesne aplikacje nie dają się instalować). O ile ceny aplikacji w sklepie mogę sprawdzić bez niczyjej pomocy (wystarczy się wylogować), to w ten sposób cen zakupów "in app" nie jestem w stanie sprawdzić…

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Nova Launcher Prime 1,79zł (zamiast 24zł) - szopen - 29-12-2020 21:12