[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nova Launcher Prime 1,79zł (zamiast 24zł)
29-12-2020, 20:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-12-2020 20:40 przez szopen.)
Nova Launcher Prime 1,79zł (zamiast 24zł)
No cóż równowartość 2 bułek z tradycyjnej piekarni lub chyba 2 papierosów (rzuciłem lata temu, to nie jestem na bieżąco, choć czasem kupuję znajomym z roboty), a kiedyś wyszło, że nie masz czym edytować grafiki na telefonie… jak znam życie kolejna taka okazja za pół roku, może rok, więc możesz się przygotować Tongue (Simple Gallery Pro ostatnio była darmowa 6 czerwca przed promocją świąteczną, Nova Prime jest tylko raz na rok tańsza).
W sumie darmowa wersja prostej galerii nie jest bezużyteczna, więc jakoś wytrzymasz do następnej promocji ;S

PS możesz zainstalować to i wrzucić screenshota(y) z cenami z zakładki "ulepsz"do odpowiedniego wątku?
https://play.google.com/store/apps/detai...essentials
(tak wiem, nie masz żadnego z obsługiwanych mostków, więc przynajmniej mam pewność, że nie kupiłeś żadnej licencji premium w tej apce)

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Nova Launcher Prime 1,79zł (zamiast 24zł) - szopen - 29-12-2020 20:38