[-]
Szybkie szukanie

Baner sklepu jdtech.pl
Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nova Launcher Prime 1,79zł (zamiast 24zł)
25-12-2020, 14:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-12-2020 14:07 przez szopen.)
Nova Launcher Prime 1,79zł (zamiast 24zł)
Podsumuję to tak - ta wrzutka to tzw. "sam sos" promocji świątecznych w temacie aplikacji użytkowych na Androida.

Prosta Galeria Pro ma parę użytecznych funkcji (w tym skalowanie zdjęć/grafiki) oprócz możliwości dostępnych w wersji darmowej (ta galeria to chyba nie jest tylko moje odkrycie Tongue choć używam ją praktycznie od początku istnienia - więcej osób używa galerii tego autora zamiast stockowych na wielu różnych telefonach).
Kalendarz jest również ciekawy (ale może nie każdy ma tak wygórowane wymagania), słyszałem też zachwyty nad Latarką (akurat mam systemową) pozostałe apki od Simple Mobile Tools raczej tylko na okazje, gdy chcemy się odciąć od funkcji śledzących obecnych w wielu preinstalowanych odpowiednikach, są też bardzo użyteczne na smartfonach z bardzo niskiej półki (gdzie producent pokusił się o preinstalowanie jakiegoś g...).

Jako menedżer plików sugeruję używanie darmowego Totalcommander'a (jest jak zawsze 2-panelowy, więc trzeba się przyzwyczaić, że drugi panel mamy schowany poza ekranem), a do wzbogacenia obróbki grafiki polecam (również darmowy) Snapseed, w ten sposób można sobie skompletować zestaw świetnych narzędzi zdatnych do użytku na praktycznie każdym telefonie.

Statystyki Folding@home
[Obrazek: sigimage.php?un=szopen&t=247478]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Podziękuj Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Nova Launcher Prime 1,79zł (zamiast 24zł) - szopen - 25-12-2020 14:01